Miert van az hogy nem hianyzom senkinek?
Figyelt kérdés
Belgiumban dolgozom 2,5 honapja es nem keres senki sem. Rokonommal lakom viszont mar o sem beszel velem 2 szonal tobbet. Nagyon rosszul esik hogy mikor kijottem akkor meg el volt ragadtatva hogy milyen jo lesz egyutt most meg mar semmi. A parommal szinten az a helyzet hogy mikor kijottem orak hosszat beszelgettunk most meg mar par napja naponta csak nehany szo. 2 het mulva mennek haza de egyre inkabb azt erzem hogy semmi ertelme...2016. aug. 4. 22:34
1/1 anonim válasza:
Hogy a rokonod miért nem beszél veled, azt nem tudom. De ha a párod sem, az valamit jelez. Nem akarom hogy rosszra gondolj, de ugyebár ő egyedül volt, tőled távol. És találkozik emberekkel, történnek vele dolgok. Nem azt mondom, hogy megcsal, de... valami oka lehet, és annak köze lehet ahhoz, hogy régóta nem látott.
Ettől függetlenül te legyél feléjük bizalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!