Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Egyik, egyik sem...

Mit tegyek? Egyik, egyik sem vagy mindkettő?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és van két jó barátnőm. Az igazi próbléma az, hogy ha egyikkel barátkozom akkor a másik akad ki, ha meg a másikkal barátkozom az egyik akad ki. Pedig nincs rá okuk, mert tényleg semmit nem csinálok.Egyszerűen megsértődnek ha kicsit a másikójukkal beszélek vagy valami. Ha meg hárman vagyunk, mindig mindenért féltékenykednek, mindig versenyeznünk kell hogy éppen ki ki mellett sétál vagy valami hasonló, például tegyük fel matek órán ki ki mellett ül és mindig összevesznek. Nagyon rossz már így, rossz a hangulat köztünk és a legrosszabb az, hogy mindig kibeszélik egymást meg ilyesmik. Nem tudom érthetően írtam-e le, de ha tudtok, kérlek segítsetek. Nem tudom, talán az lenne a legjobb ha kiszállnék a barátságból?
2010. ápr. 17. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát. Ez olyan tipikus, ebben a korban ez nagyon gyakori. Én is átestem rajta, igaz én a 3. voltam a háromból, és nem is voltak úgy igazi barátnők. Szerintem próbálj meg ezt megbeszélni velük, aztán ha nem megy, akkor vagy válassz, hogy melyiket gondolod olyan barátnőnek, aki tényleg az, és évek múltán is megmaradhat a barátság, vagy ha nem megy, jobb, ha hagyod az egészet, mert ebből sok jó nem fog kisülni. Gondold végig, mi helyetted nem dönthetünk.

Csak megjegyzem, hogy én középiskolában igazi barátokat találtam, nincs gyűlölködés, kibeszélés, civakodás. De ezt majd ti is kinövitek ám. :)

17/L

2010. ápr. 17. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Két tűz között vagy. Figyelj, mond meg mindkettőnek, hogy azért mert ők nincsenek jóban egymással azért te velük még jóban lehetsz. És ha nem bírják egymás képét, azt ne veled osszák meg mert neked a másik is a barátod. Tudasd velük, hogy te nem egy tárgy vagy, amit birtokolni lehet és összeveszni rajta, hanem egy érző ember akinek nem esik jól, hogy a barátnői rajta veszekednek.

Nekem is sok barátom mondja, pl: 'én azért nem barátkoztam vele mert a barátaim őt utálják' és az kit érdekel, hogy ők utálják? nekik nem kell jóban lenni vele. Ha neked ő szimpi és jóban akarsz vele lenni, akkor legyél, és ne más döntse el, hogy ki legyen a haverod. Milyen világban élnénk, ha mindenki helyett más gondolkodna és felette más ítélkezne? Borzlmas lenne. Állj a sarkadra és mond meg nekik nyíltan, hogy vagy nyugton maradnak vagy egyikkel sem barátkozol többet. Ha ők az utóbbit választják, akkor ne legyél elkeseredve, mert ezekszerint nem voltak méltók a barátságodra!

Sok szerencsét, és írd meg, hogy mi történt! ;)

13/l

2010. ápr. 18. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, majd elgondolkodom, ezek után a válaszok után mit tegyek.Majd lesz valami...:D
2010. ápr. 18. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vok.

Na, beszéltél velük? Mi történt?

2010. máj. 8. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia, nem felejtettem el hogy megírjam mi lett;)

Hát a helyzet egyre rosszabb, én megmondtam nekik, hogy ez így nem fog menni, és most annyira összevesztek, hogy ez már nem nagyon menthető. Viszont mostmár számomra kiderült, hogy melyik a fontosabb, mert az biztos, hogy 3-an kicsinálják egymást.:S Sajnálom, hogy ez történt, de szerintem igaz barátság nem lehetett volna ebből.:S

2010. máj. 9. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vok megint. :)

Mondom, ha csak veszekedni tudnak, akkor bármennyire is fáj, engedd el őket. Ha tényleg fontos vagy nekik, akkor nem fogják hagyni, hogy egy kis vita miatt elveszítsenek téged. Ha meg nem akarnak ennek ellenére sem kibékülni egymással, akkor jobb is, ha kiszálltál ebből a 3-asból. Én azt ajánlom, hogy keress magadnak új barátokat, akik nem vesznek össze egymással rajtad. :)

2010. máj. 10. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi 2. az lesz, amit mondasz...
2010. máj. 11. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!