Miért vagyok ilyen buta? Miért rontja el ilyesmi a kedvemet?
Figyelt kérdés
Olyan buta vagyok, hogy hagyom, hogy néhány dolog elrontsa a napomat. Jelentéktelen dolgok és mégis bánt. Pl. ha az utcán cigányok vagy munkások bekiabálnak valami undorítót. Vagy pl. ma is egy cigány azzal fenyegetőzött az egyik hipermarketben, hogy elvágja a torkom, mert nem engedtem az öt éves gyerekének, hogy rángassa a bevásárlókosaramat. A múlt héten pedig beszólt egy cigány messziről, hogy szeretek-e sz...ni? Életemben nem láttam. A vonaton, ha megyek haza sok a részeg munkás, akik minden nőbe belekötnek. Annyira megalázó, hogy az ember nem tudja megvédeni magát. Jó, gazspraym van. De én amúgy direkt kikerülöm a cigányt és nem cigányt is, mert mi mást is tehetnél. Vissza se szólók, rájuk se nézek. Csak túl gyakran érnek ilyenek, holott teljesen átlagos lány vagyok és nem öltözöm kihívóan, tehát még csak arról sem lehet szó, hogy emiatt figyelnének fel rám. Ok, tudom, hogy nem csak nekem jut belőlük,mást is kipécéznek. Csak más okosabb nálam, és nem hagyja, hogy elcsesszék a kedvét. Hogyan kell az ilyesmit nagyvonalúan le..ni? 22/N2016. júl. 24. 21:33
1/2 A kérdező kommentje:
mármint mi mást is tehetnék, elírtam
2016. júl. 24. 21:34
2/2 anonim válasza:
Először is nem vagy buta. Én a helyedben meghúznám a vállam és nem hagynám, hogy jelentéktelen, hulladék emberek, akik nekem senkik elvegyék a kedvem. Én is voltam majdnem ilyen helyzetben középiskolában, nem voltam túl magabiztos, páran beszóltak, összebeszéltek, nekem is elcseszte a kedvem.. de meghúztam a vállam és leszartam, mondjuk aztán rájöttem, hogy nem kell hagynom a szivatást, bár ez nálad nem opció. 22F
UI: Elkísérjelek vásárolni egyszer? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!