Nagyon kínos, de félek a sötétben?
Amikor még suli volt, eszembe se jutott, hogy a sötétben félnék. Persze akkor fáradt voltam, és rögtön aludtam, ahogy letettem a fejem. Most viszont megint élő jött. Annyira fárasztó, de nem akarok szólni a szüleimknek, mert olyan gyerekes. Mit tudnék tenni? Fogalmam sincs mi váltja ki a félelmet.
A tévémet mindig bekapcsolom, de még így sincs elég világos. 16/L
Pont az, hogy attól félek, hogy van ott valami, még villany, és tévé mellett se vagyok egészen nyugodt, nemhogy sötétben, nagyon beparáznék.
A horror filmet se tartom jó ötletnek.:D
Evolúcionálisan fél az ember a sötéttől, hiszen a legtöbb ragadozó, amelyek az embert fenyegették, sötétben támadtak.
Én egy baromi magányos ember vagyok, függöny behúz, ledől, lazul-féle. Ma kimentem a teraszra, megvakított a fény. Nem ciki. Cuki. Egy kislány, aki fél a sötétben, ez nagyon édes, ne akarj minél nagyobbnak tűnni, úgyis ki fogod nőni idővel. Adj magadnak vagy 5 évet. 21F
Nem akarok nagyobbnak tűnni, de a szüleim akkor sem értenék meg, én meg fáradt vagyok. Akkor nem félek, amikor elterelődik a figyelmem, de mikor lefekszem, bármennyire próbálok a tévére figyelni, percenként nézek szét a szobában. Ilyenkor minden rémtörténet, film eszembe jut. Nem is attól félek, hogy bántanak, hanem hogy csak látom őket.
Egyedül nem is tudom, hogy tudnék-e élni, de remélem kinövöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!