Mit üzennél a 16 éves önmagadnak, ha tehetnéd?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 22:21
21/72 anonim válasza:
Ne szokj rá a cigire!
Ne fogyózzál, így jól nézel ki, látnád csak magadat 20 évesen 95 kilóval! (7 kg fogyás után :'()
20/L
22/72 anonim válasza:
Azt, hogy ne hagyd abba a sulit a jövő évben looser..
23/72 anonim válasza:
TANULJ!!! Kérlek, tanulj! Biológiát, kémiát!
24/72 anonim válasza:
Odaadnám neki a főiskolai vizsgák kérdéseinek összes helyes válaszát, és megmondanám neki, hogy reggelente nézze az újonnan kiírt vizsgákat, mert délre már betelnek a helyek, ne húzódjon el marhaságok miatt a diplomázás, és hogy ne hagyja magát megfélemlíteni a szülők által.
25/72 anonim válasza:
Hogy tanulj többet, mert különben csak fizetős sulira fognak felvenni, amivel elb@szod a főiskolás éveidet, mert suli mellett dolgoznod kell! Legyen az érettségi tantárgyakból színötös, és csináljon meg legalább egy nyelvvizsgát!
Mást nem, mert mindenből tanulni lehet. Viszont, ha így tettem volna, valószínű most sokkal könnyebb lenne az életem.
Jah talán az egyik pasimat kihagytam volna, ennyi. :D
26/72 anonim válasza:
Tanulj, menj fogorvoshoz, ne akarj megfelelni mindenkinek, úgysem tudsz, és ha nem fogadnak el olyannak amilyen vagy, hát, ilyen az élet...
27/72 anonim válasza:
Tanulj!
Fogadd meg a szüleid tanácsát!
Ne cigizz!
Ne vedd meg azt a ronda piros táskát!
Ne barátkozz Sárával!
Ne randizz azzal a hülye gyerekkel!
28/72 anonim válasza:
Én csak annyit, hogy ideje lenne kinyitni a füzeteket és ha más nem hetente 1x elolvasni az új dolgokat.. Tudom, hogy tanulni képtelen vagyok, de ez használna :D Nem jönne rosszul mondjuk töri érettségin, ha emlékeznék is valamire.. Meg hogy mozduljon ki többet!
29/72 anonim válasza:
Hogy hagyja ott, minél hamarabb, mert annál kevésbé fájdalmasabb mindkettőjüknek...
30/72 anonim válasza:
Hogy ne csapd be magad!És nem csinálj hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!