Melyik esemény befolyásolta leginkább idén az életedet?
Velem minden évben történt meghatározó esemény.
De talán a tavalyi viszi a pálmát,ugyanis ez teljesen megváltoztatta az életem.Kiköltöztem külföldre.Az idegen nyelv,a szokások,az emberek,a rendezettebb közeg,a mentalitás, stb... szóval ez nagy hatással van az életemre.De nem is bántam meg.
Ez egy nagyon jó kérdés.
Velem sok dolog történt idén.
Összeházasodtunk a gyermekem apjával, kibékültünk anyukámmal, balesetet szenvedett a dédim (plasztitázni kellett a lábát, úgy összekaszabolta a busszal, és így most nem tud jönni olyan gyakran, mint eddig), életemben először láttam tengert, össze kellett költöznünk a sógoromékkal, nemrég új lakásba költöztünk, fiam megkezdte, majd abbahagyta a bölcsit, megszületett a férjem unokaöccse, akivel egy idős lehetne a mi gyermekünk is (téves teszt), ésmég sorolhatnám, de mivel nem az összesre vonatkozott a kérdés, így az, hogy idén kegyetlenül megtanultam, kik azok, akikre valóban számíthatok, és kik azok, akik csak kihasználtak, átvertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!