A ketchup és a sajt olyan ízű mint a virsli. Szerintetek nem?
1.) Függ, hogy milyen ízű az adott sajt. (mondjuk a Camembert sajttal nem valószínű, hogy virsliízük van).
2.) Függ, hogy az adott ketchupnak milyen az íze. Különböző ízesítésben is lehet őket kapni, arról nem beszélve, hogy az egyes gyártók más-más ízűre gyártják a ketchupot, hisze nem ugyan azzal az eljárással készülnek.
3.) Függ, hogy az adott illetőnek milyen az ízlése. Hiába mondod pl. ezt egy olyan embernek, aki nem érez ízeket... De egy olyannak is, aki mondjuk utálja a sajtot, de a virslit szereti. Ráadásul mindenki más, én sem biztos, hogy az adott ételeket ugyan olyan ízűnek érzem, mint te.
4.) Függ attól, hogy az adott ételeket hogyan eszem meg. Először tegyem bele a sajtot a számba, és rágjam szét, aztán nyomjam bele a ketchupot? Vagy mártsam bele a kinyomott ketchupba a sajtot? Vagy hogy?
5.) És egyáltalán milyen arányban kell lenniük? Mármint ha én fogok egy negyed kilós trappistát, akkor nekem elég lesz hozzá összesen 1 kiskanálnyi ketchup? Vagy hogy? Milyen arányban keveredik úgy az ízük, hogy virslire emlékeztessen?
6.) És végül ez talán a legfontosabb kérdés. Virslire emlékeztet az íze? De vajon melyikre? Az egyes virsliknek más-más ízük van. Ha én most veszek a boltban egy virslit, lehet, hogy annak egészen más íze van, mint a te ketchupos sajtodnak.
Több dolgot sem értek.
1. Milyen mentális problémád van, amiben segítenünk kellene. Illetve milyen okból van ez az önismereti rovatban.
2. Még soha nem volt dolgod virslivel, sajttal, ketchuppal. De akkor honnan veszed a hasonlóságot. Mesélték?
Mert úgy egyébként, még pici hasonlatosság sincs.
Sőt még egyik sajt sem hasonlít a másikra. Virslire semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!