Miért vagyok ennyire feszült ideges?
keres barátokat
ennek érdekében járj rendszeres csoportos sportra
ismerkedhetnél, a mozgás endorfint termel, segit leküzdeni a stresszt, és növelné az érzelmi iq t
egyél válltozatosan hal, zöldségek feltölti a vitamin háztartást
citrom fű, orbáncfű tea segiti az agy hormon termelését
magnézium, halolaj, ginko szedése is mind az agy müködését segitik
Mindig ordibálok a család tagjaimmal ők azt mondják ok nélkűl de nekem igen is van oka"
És mi? Mi az oka? Ha szerinted van, akkor meg is kell tudnod nevezni az adott okt, okokat.
"azt hiszem a testvéreimet is piszkálom"
HA TE vagy az, aki folyton őket piszkálja, akkor miért is te ordibálsz velük? Nem pont fordítva kéne? Hiszen te érdemelnéd meg, hogy kiabáljanak veled. Ellenben ezt mégis te műveled a családtagjaiddal.
"folyton lehangolt vagyok ideges és nem tudom miért"
Saját idegességed okát nem tudod? Az egyáltalán nem jó jel, amikor valaki nem tudja, hogy mit miért cselekszik, vagy mit miért csinál. Szerinted az normális, ha valaki csak úgy hirtelen elkezd énekelni, és nem tudja megmagyarázni miért tette? Hát nem az. Nem normális dolog, ahogy a megmagyarázhatatlan mérgelődés és idegesség sem az.
"szerintem csak beszélgetni kéne vkivel kérlek titeket állítsatok fel diagnóziat 17/f"
Nem vagyunk orvosok. De igazad lehet. Te érzed, hogy mit kéne tenned, hát csináld azt. Pl. mindjárt ott vannak a családtagjaid. Mondjuk beszélgess elsőként azokkal. Tetszőleges témáról. Vagy valakivel beszélgess privátban itt a GYK-n. Vagy keress embereket, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint neked. Persze ehhez előbb tisztában kell lenned azzal, hogy téged mi is érdekel, és hogy miről tudnál beszélgetni másokkal. Vagy olvass könyveket. Az eléggé lekötik az ember figyelmét. Mindenféle kalandregényt. Érdeklődj utána izgalmas könyveknek, aztán szerezd be őket és olvasgasd azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!