31/45 anonim válasza:
Csinos vagy, Éva! Mindenképp bedobunk egy fagyit, ha visszatérsz! ;)
32/45 anonim válasza:
Miért nincs önbizalmad? Kifejezetten jól nézel ki a képen. Van valami benned, amitől kellemesen érzi magát az ember fia... nem tudom ennél jobban elmondani.
De szülinapi képet én is szívesen néznék.
33/45 anonim válasza:
aranyos vagy,de egy kicsikét meg néznél felfele es jobra,a fejed is jobra forditod,a hajad peddig kiegyenesited,sokkal jobba kép lett volna,na de ez csak egy vélemeny volt,szép vagy,meghivhatnál egy italra.22-F
clyde
34/45 anonim válasza:
Mintha már láttam volna a tévében, ez nem a kiszel tünde?
35/45 anonim válasza:
Nekem nem jön be a kép :S
elküldenéd mailban?
37/45 A kérdező kommentje:
hehe, nem a kiszel tünde vok :) nem érettségi kép, hanem anyu akart 1 olyat képet, ahol 18 vok, és el kellett menni lefényképeszkedni. amúgy én szerettem volna, h szépia legyen, a szines annyira nem jött be. de majd lesz olyan is :) köszi a biztatást :)
2010. ápr. 15. 18:40
38/45 Thurston válasza:
15:25
Te hülye vagy? :D
Ez a lány tök szép, K. Tünde meg hát annyira azért nem. :I
39/45 anonim válasza:
A szülinapos képeket hová tetted? Megnéztem volna őket:)
40/45 A kérdező kommentje:
szió, még sehova.. nem tudtam átvenni a gépre. de majd átveszem. türelem. :))
2010. máj. 29. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!