Sztetek a karcsúsodás elmélete nem csupán agymosás, és valólyában a siker kulcsa sokkal elvontabb és más attól, amit megszoktunk?
Sztetek a miért vannak sovány zabáló emberek ? És most ne fogjuk rá az anyagcserére. Tudjátok ti is, hogy vannak azok a lányok akik a menzán teleteszik a táljukat és délután nem futkorásznak 10 kilómétert, hogy lefussák.
Sztetek a személyiség nem vonzza maga után a szép alakot ? Mert általában mindenki aki alapjában erős karakterű, jó alakkal rendelkezik és mindenki aki jó alakkal rendelkezik le sem sz.arja, hogy mennyit eszik. A kirakatban egyszer láttam egy könyvet amely arról szólt, hogy egy sovány és egy kövér embert nem az étkezési szokások különböztetik meg egymástól, hanem a személyiségtipusuk és az életstilusuk.
Nem gondoltatok soha bele, hogy ez az élet nem annyira primitiv igazából, mint azt hisszük, és hogy sok dolog nem is attól függ amitől mi hisszük ? Pl. a karcsúsodás is. Mi van ha egy ember úgy fogy le, hogy tovább zabál, de nem érez bűntudatot és ezért valami megváltozik benne....ez most lehet idótaságnak tűnik, de én már sokszor gondolkoztam ezen. Pl. engem amikor kicsi voltam hidegen hagytak ezek az evési szabályok és sose voltam kövér, pedig mindig jó étvágyú voltam ( más a helyzet mióta alak és diétamániás lettem )
Valaki érti miről beszélek itt ? Esetleg valaki hozzátud szólni ?
hallottál már a vonzás törvényéről? ha pl azt mondogatod magadnak, hogy karcsú vagyok, tökéletes az alakom, szép vagyok, akkor be is válik? csak ha mondod figyelj arra, hogy el is hidd, és NE mondd/gondold, hogy nem, mert tudod, az agy nem érzékeli a nem szót...
meg amúgy ha az ember lassan eszik, akkor ugyanúgy "megtelik", de kevesebbet eszik, és így nem hízik annyira. mondjuk ze a zabáló csajoknál... nemhiszem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!