Bocs, ha nagyon hosszú lenne, de ki kell magamból adni a baánatom. Mit tegyek?
Sziaszttok! 12 éves lány vagyok, 2 báttyal. Egyikük 23, másikuk 22 éves... Nagyon szeretem barátnőjét a 22 évesnek, közelállnuk egymáshoz, és ugyan sokszor lekezelő velem a tesóm, ez csak amolyan testvéri "szeretet"...
Ez a lány, aki a világon az egyik legfontosabb ember a számomra, elment dolgozni egy hajóra. Ha az út után is együtt maradnak, akkor min. 7 hónap múlva látom, ha szakítanak (mert a lány 25, és a tesóm fiatal, nem akarja elvenni ezt tőle, ilyen jószívű:()
nem tudom hogy vészeljem át ezt a 7 hónapot... ANNYIRA SZERETEM! Ti mit gondoltok? mit tehetnék? :/ (bocs a helyesírásért...)
keress egy barátot,valakit ahelyett a csaj helyet. Meg az h "annyira szeretem" az félreérthető...de nem ide tartozik.
Keress valakit akivel megoszthatod a dolgaid,bár 12 évesen nem nagyon tudom elképzelni9,hogy mi lehet...
a lényeg: ha barát kell,akkor SZEREZZ!
köszi h ilyenekkel foglalkozol...
Miért te még sosem mondtad ezt tesódnak/szüleidnek? mind1
Szal ez egy baráttal nem nagyon elintézhető, sok barátom van... de nekem Ő kell... :(:(
Köszönöm a bíztatást, hála égnek vannak eberek akik úgyanígy éreznek mint én...
VIVI NYUGODJ EL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!