Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerelmes vagyok vajon?

Pontpontvesszöcske12 kérdése:

Szerelmes vagyok vajon?

Figyelt kérdés
Nem tudom megítélni a magam szeméből, nem tudom miért. Egy lány a legjobb barátom kb 2 hónapja és nem tudom hogy az vagyok-e vagy sem. Mindig féltem őt, fontos nekem mégis mikor személyesen találkozok vele akkor beszédtelen vagyok. Tehát nem vagyok most tisztában ezzel hogy vajon van-e mély érzésem iránta. Szerintetek?

2016. jún. 20. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a leírtak alapján elég valószínű, hogy szerelmes vagy, de pont a legrosszabb módon csinálod. ha szótlan vagy a társaságában, akkor nem tudod őt meghódítani és így sosem fog kialakulni a kölcsönös vonzalom. a nőknek az nem vonzó, hogy te csak bámulod és csodálod őt, de meg se nyikkansz. ebből ők nem tudják leszűrni, hogy mit érzel és pláne nem tudják viszonozni. ráadásul, ha viszonozná se tudnál mit kezdeni vele szótlanul.

ahhoz, hogy meghódítsd, fel kell tudnod oldódni a társaságában, el kell érned, hogy jól érezze magát veled, szimpatikusnak, vonzónak, bartánál többnek lásson. éreztetned kellene vele, hogy te férfi vagy és férfiként közelítesz hozzá, nem barátként. persze mindezt úgy, hogy ne lőjj vele túl a célon, mert ha eddig sosem gondolt rád pasiként, csak barátnak tekint, akkor ha hirtelen elkezdesz nyomulni, vagy szerelmet vallasz, akkor nem fog kialakulni benne vonzalom, egyszerűen lepattint, hogy nem érdekled. ha sikerül szépen fokozatosan közelítened hozzá és egyre személyesebbé, érzelmesebbé, romantikusabbá formálnod a kapcsolatotokat, akkor talán kialakulhat.

először is próbálj feloldódni és természetesen viselkedni vele. beszélgessetek egyre többet személyes dolgokról, érdeklődésről, ismerjétek meg minél jobban egymást és közben szórakozzatok jól, érezzétek jól magatokat együtt, nevessetek sokat, gyűjtsetek együtt kellemes élményeket. próbálj minél kevesebb problémáról beszélgetni vele, próbáld meg elkerülni a semleges, üres témákat, amikről kollégákkal, barátokkal beszélget az ember és próbálj minél több olyasmiről beszélni vele, ami az ismerkedéshez tartozik, amin egy randin beszélgetnél. aztán beszélj neki magadról, az érzéseidről. ne azzal indíts, hogy szerelmes vagy (főleg, ha magad sem vagy benne biztos), de nyugodtan mondd el neki, hogy fontos neked, félted őt, szeretsz vele lenni, stb.

2016. jún. 25. 11:23
 12/13 anonim ***** válasza:
maga a helyzeted nem feltétlenül igényel pszichológust, viszont egy jó pszichológus segíthet benne, hogy hogyan tudod leküzdeni a félelmeidet, amik miatt nem tudsz vele beszélni, segíthet különféle tréningekkel, kommunikációs gyakorlatokkal növelni az önbizalmadat, hogy könnyebben boldogulj az ilyen helyzetekben. ha van rá pénzed és időd, akkor ártani nem árthat beszélgetni egy pszichológussal, jó hatással van az emberre és hasznos lehet.
2016. jún. 25. 11:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen emberek a válaszokat! :)
2016. jún. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!