Mi a célja az életeteknek?
Hogy megérjem a halálomat.
A viccet félretéve, én nagy családot szeretnék, sok gyereket, nyugodt és kényelmes életet, és minden amit addig teszek (gondolok itt az eszeveszett karrierépítésre), azt szolgálja, hogy ez egyszer valóra válhasson. Nem akarom megváltani a világot.
két isten van a baszás és a baszás
na de a viccet félretéve, szeretnék életben maradni és csinálni valamit. Jelenlegi célom egy akciófilm készítése, majd felvételi, aztán majd csinálni valami jó játékot/programot, aztán ki tudja mi...
"Jót s jól!"
Jobbá és jobbá válni. Élvezni és vigyázni a világ szépségeire. Megosztani a jót. Segíteni ahol és ahogy lehet.
Sok kis cél vezethet el a nagy célig.
A világ gyorsabban haladna ha nem térnék el minduntalan a fő iránytól.
Ajánlom a James Redfield könyveket.
Igaz, nem írtam le a saját célomat. de nagyjából egyezik azzal amiket leírtam.
szerintem az életnek mint emberi létnek semmilyen célja nincs. ösztönösen küzdünk az életben maradásért és tesszük a dolgunkat halálunkig mint bármelyik másik élőlény.
de az életnek számomra magánemberként az a célom, hogy ne létezzek értelmetlenül, vegetatív módon, a társadalom által rámruházott szerepek és elvárások alapján, hanem valami nyomot szeretnék magam után hagyni, valami maradandót alkotni, létrehozni ... egyszerűen nem akarok "emberrobotként" boldogan élni amíg meg nem halok ennél én többre vágyom. én tudni akarok mindent, én gondolkozok. ettől vagyok ember, ez ülönböztet meg a többi álattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!