Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek tényleg návi vagyok?

Szerintetek tényleg návi vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem az egéz Avatár világ körém épül..úgy értem..eleve nagyon szép sárgászöldes szemmel születtem. Ezt mondják legalább is. És tudjátor a návik Pandora szigetén élnek. És ott ilyen hatalmasakat ugrálnak. Mikor gimis voltam mindig megfigyeltem torna órán távolugrásnál hogy én is elég nagyokat tudok ugrani. A kedvenc színem a kék...volt olyan hogy egyszer beletenyerelte kiskoromban egy tál kék festékbe és ott Elindult valami..hogy ez akár az én bőröm is lehetne. Aztán..néha szoktam halandzsázni. Magamban. És nagyon hasonlít a návik nyelvére..jó nemazt mondom hogy én vagyok Toruk máktó, de..szerintem návi vagyok. És elég magas vagyok, 189 centi. Kit kell ilyenkor felhívni? Van valaki hasonló helyzetben??

2016. jún. 17. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor a gyermekpszichológiát kell felhívni.

Arra nem gondoltál, hoyg esetleg egy hupikék törpike vagy inkább? Jó, annak kicsit nagy, de hát nem lehetsz tökéletes.

2016. jún. 17. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az általad említett lények sajnos nem léteznek, így nem is lehetsz az.

Viszont az elképzelhető, hogy valójában lumbulábi vagy. Ők is kék színűek és furcsa nyelven beszélnek.

Nem éreztél még késztetést arra, hogy lelézerágyúzz valakit? Esetleg mond neked valamit a neutrínós hűmicsodaizé energiapajzs?

2016. jún. 17. 23:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még sajnos. Szeretném ezeket a dolgokat megismerni. Tudom hogy návik léteznek. Álmomban szoktam látni őket. Meg..az apám egy nagyon erős jellem. És mindig védelmezte a családot, mindenem felett..talán ő Toruk Máktó. És nem véletlen. A lézer kibocsátó képességet valószíneűleg nem birtoklom, mert arra rájöttem volna.
2016. jún. 18. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az egész cigány világ körém épül..úgy értem..eleve nagyon szép sötétbarna szemmel születtem. Ezt mondják legalább is. És tudjátok a cigányok Putriban élnek. És ilyen hatalmasakat lopkodnak be. Mikor gimis voltam mindig megfigyeltem órán, hogy úgy tudokbelopni dolgokat, hogy nem bukok le. A kedvenc színem a barna...volt olyan hogy egyszer beletenyerelte kiskoromban egy tál szarba és ott Elindult valami..hogy ez akár az én bőröm is lehetne. Aztán..néha szoktam halandzsázni. Magamban. És nagyon hasonlít a cigányok nyelvére..jó nemazt mondom hogy én vagyok Fekete Pákó, de..szerintem cigány vagyok. És elég magas vagyok, 189 centi. Kit kell ilyenkor felhívni? Van valaki hasonló helyzetben??
2016. jún. 18. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Iván vagy te pupák,visszafelé olvasd a neved! és írd nagy betűvel.
2016. jún. 18. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az vagy
2016. júl. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!