Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi torténhett velem, miért...

Mi torténhett velem, miért változtam meg?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy megváltoztam. A barátaim is folyton ezzel jonnek, hogy régebben nem voltam ilyen. Nem tudom mi lehet a baj, de megváltoztam, és azt hiszem rossz irányba. Pár hónapja még valahogy sínen volt az életem, mindenki szeretett, csak most lettem valahogy más... Hiába kérdezem oket, senki nem akarja megmondani, hogy mi változott rajtam. Pár hónapja/hete még egyszeruen szuper voltam, mindenhez értettem, tudtam mit kell tenni és minden hulyeségben benne voltam. De most már nem! Pedig még ugyanúgy szeretek mindenkit és az életet is, de valami más lett bennem, és nem értem miért! Hogyan lehetnék olyan mint voltam, és hogyan nyerhetném megint vissza az emberek bizalmát/szeretetét? Mindenki csak csalódik bennem, ezt már nem birom!! Nem birom feldolgozni, hogy csalódást okoztam az embereknek..:(((

Vissza akarom kapni saját magam, mit tegyek?

2010. ápr. 12. 21:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már, hogy mindenkivel megszuntetem a kapcsolatot..:(( De ez nem lenne jó megoldás!
2010. ápr. 12. 21:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok
2010. ápr. 12. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Naaa előzőőőőXD

Ezt mond el kicsit érthetőbben oké?Milyen voltál?És milyen lettél?Azért vagy szomorú mert már nem vagy benne minden hülyeségben?Ezért nem kedvelnek már a barátaid?EMLÉKEZZ LUKE!

2010. ápr. 12. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen voltál és milyen lettél? Hány éves vagy?
2010. ápr. 12. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem vagyok benne minden hulyeségben! Hanem, hogy már nem vagyok olyan, mint voltam. Nyíltabb voltam és oszintébb, bár most is az vagyok, de akkor valamivel meg tudtam fogni az embereket, amit megszerettek bennem.

Hétvégén találkoztam pár barátommal, akiket nagyon ritkán láthatok, és rogton észrevették, hogy nem vagyok olyan jó, mint voltam.. Mióta találkoztunk még nem is beszéltem veluk.. Nem tudom mi torténhetett, nem tudom leírni, hogy milyen voltam és milyen lettem pontosan, ezt a korulottem élok tudják a legjobban!

2010. ápr. 13. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Olyan már soha nem leszel, mint amilyen voltál, viszont amint rájössz, mi változott benned és megérted, jobban fogod magad érezni... egyet nem értek: mit jelent az, hogy nem vagy olyan jó? Hány éves is vagy?
2010. ápr. 14. 16:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Egyszeruen nem vagyok olyan jó, mint voltam! Nem vagyok olyan elnézo, oszinte jóbarát, nem vagyok olyan jó ember, pedig eddig mindent megtettem azért, hogy jó barátja lehessek mindenkinek. Sikerult is! De kb. egy hónapja már nem az vagyok, aki voltam, nem értem, mi tortént. Ezelott mindenkivel megszerettettem magam, sok barátom volt, egyszeruen szerettek az emberek!!! Még a nehezen elérheto személyekkel is azonnal sikerult osszebarátkoznom, mindenki olyan volt nekem, mintha a testvérem lenne :) De jó is volt! Most meg nem tudom miért, de talán elegem lett és nagyon sajnos, egyre tobbszor megmondom a véleményem másoknak is.. Lehet, csak ezen kellene változtatnom, nem tudom!

Amúgy 15 éves vagyok... és nagyon el vagyok keseredve ez miatt, már egy hete enni sem birok..

2010. ápr. 14. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mi torténhetett, nem tudom leírni, hogy milyen voltam és milyen lettem pontosan, ezt a korulottem élok tudják a legjobban!"

Akkor kérdezd tőlük...-.-"

2010. ápr. 16. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!