Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az lenne a legjobb ha sz@rnék...

Az lenne a legjobb ha sz@rnék mindenkire?

Figyelt kérdés
Csomószor elvesztem az önbizalmam amikor azt látom, hogy valaki milyen sikeres valamiben. Lehet, hogy nem kéne velük foglalkozni?
2010. ápr. 12. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem sz*rni kellene rájuk, csak nem kellene irigykedni. Vagyis elsősorban magaddal kellene foglalkoznod.
2010. ápr. 12. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, velem is így van, de próbálok nem foglalkozni velük. Szerintem ez a legjobb módszer.
2010. ápr. 12. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok. szép és csinos és sikeres akarok lenni de amikor látok valakit aki szebb, csinosabb, vagy csak sikeresebb rögtön elvesztem az összes önbizalmam és depis leszek. ma pl találkoztam Dukai Reginával és radöbbentem hogy én hozzáképest egy senki vagyok. szóval most picit mélyponton vagyok. (nem picit)
2010. ápr. 12. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenki így van egy adott mértékig
2010. ápr. 12. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb, ha tennél magadért, és akkor azok fognak rád irigykedni, akikre most te vagy irigy.
2010. ápr. 13. 05:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is ez van sajnos, már ott tartok, hogy sz*rok bele, legyen sikeres. :'D Nem érdekel ha nekem sem jön össze, nem tudok már vele foglalkozni, sz*rok másokra...
2010. ápr. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!