Mért járnak a lányok mindenhová falkában, még budira
is? :DxD Normális válaszok is jöhetnek:D
11/26 A kérdező kommentje:
ma 20:03
A fiúkat ne téveszd össze a PARASZTOKKAL...
A fiúk se finganak egymás orra alá...
Ne általánosíts...
azért mert a budiban legalább nyugodtan beszélgethetünk egymással. Ez olyan nagy baj? Pl ha egy buliban együtt megyünk wc-re, akkor nyugisan kibeszélhetjük a fiúkat, ha a suliban, akkor meg az osztálytársakat :)
2010. ápr. 12. 20:11
én van mikor fiúhaverommal megyek pisilni :D mindig megvárjuk egymást a budik előtt :D:D
2010. ápr. 12. 20:14
14/26 anonim válasza:
Mi csak akkor megyünk együtt, ha a táska is nálunk van, mondjuk mielőtt tesire kell menni, vagy másik terembe vándorolni. A pici fülkébe, nem tudunk vele bemenni, így kint lerakjuk. Na ezért kell a másik, hogy amíg te bent vagy, ő figyel a táskádra, majd aztán csere. Meg tényleg jól esik egy kis nyugi, főleg ha rajtunk kívül mások nincsenek. Szerencsére nagyon higiénikusak a wc-k a suliba, így van hogy egy hangos nap után, ha van egy kis szabadidőnk, bemegyünk leülünk a radiátorra és csak pihenünk, élvezzük, hogy csak mi vagyunk, és nem kell hallgatnunk a terembe az ordibálást, és hogy kimaradunk a zűrzavarból.
2010. ápr. 12. 20:25
15/26 anonim válasza:
Persze gyakran egyedül megyünk.... bezzeg azt ti fiúk sose veszitek észre, és ti is csak általánosítjátok, hogy még budira is " falkába járunk. Előző voltam.
2010. ápr. 12. 20:26
valamikor egyedul, falamikor tobben.
bennem sohasem merult fel ez a kerdes..xD ugyanugy, ahogy valakit zavar ez, valakit nem.
valaki egyedul budizik, valaki nem. nahh, hat izlesek es pofonok^^
2010. ápr. 12. 20:42
Speciál azért mert a női wc-k mindig tömöttek, viszont zár nincs rajtuk így azt valakinek fogni kell.
Mindenhova máshova pedig azért, mert egyedül unalmas, csomót lehet hülyülni, dumálni! Ja és az sem kizáró ok, hogy a mai világban a férfiak nem tudják hol a helyük és simán letámadnak! Na most ha ti a barátnőiddel 5en vagytok a csávó meg egyedül hát maximum arcoskodni fog, de nem nyúl hozzád! Leginkább ezért! A lányok megvédik egymást és persze leginkább saját magukat!
2010. ápr. 12. 21:09
mert egyedül félnek, nincs elég önbizalmuk. meg jól ki lehet beszélni a másikat. én meg majd megőrülök amikor elmegyek pisilni és becsődülnek 15en és ott dumálnak:S
2010. ápr. 12. 21:41
20.03 vagyok.
De igen, általánosítok. Ugyanis minden hülye tudja, hogy "a kivétel erősíti a szabáááályt...". Ergo te vagy nagyongyagya vagy, vagy kötözködsz - utóbbi eset fennállása esetében az öreganyád térgye kalácsát, azt :D
2010. ápr. 12. 22:12
Hol éltek ti?:D Amikor én jártam gimibe, a női WC-ken is volt zár és senkinek eszébe sem jutott volna "letámadni" az egyedül wc-re járó lányokat:D. Ennek ellenére nálunk is többesével mentek a csajok WC-re, bár 11-12.-ben ez már nem volt annyira jellemző.
2010. ápr. 12. 22:17
Kapcsolódó kérdések: