Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk nektek bejönne az olyan...

Fiúk nektek bejönne az olyan lány aki?

Figyelt kérdés

153cm magas 15 éves szőke és kékszemű? Nagyon szeretek egyedül lenni viszonylag keveset beszélnek és nem szeretek eljárni itthonról! Sportokból inkább csak egyéni sportokat szeretek de azokat nagyon (pl úszás, kajakozás, futás lovaglás) IMÁDOK olvasni. Nem szeretem a magyar zenét a kedvenceim Asking Alexandria, Bring Me The Horizn, BvB, Korn. Általánosságban kedves vagyok viszont nagyon könnyen fel idegesíteni magam szinte bármit és olyankor mindenkivel veszekszek meg kötözködök. A sulban kb négyes átlagon van. Nagyon szeretem a kémiát. Ha, , nagy, , leszek vagy gyógypedagógus vagy valami hasonló szeretnék lenni. De mostanában azon is sokat angyalok hogy inkább ügyvédnek mennék. Kicsit komoly vagyok a korormhoz képest de van hogy megőrülök és túlpörgök. Hat kábé ennyi lenne.

Ja igen és még valami az egyik nagyon rossz szokásom hogy hamar zavarba jövök. Amit nagyon észre is lehet venne olyankor kicsit dadogok meg elpirilok és általában próbálok más felé nézni. És ha valaki tetszik akkor mindig a fülbevalómal matatok.

És most már tényleg enyi. 😂 (Ja és a felhasználó nevemtől függetlenül lány vagyok)

2016. jún. 12. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szép az arcod is, akkor szinte tökéletes.
2016. jún. 12. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Küldj képet :D
2016. jún. 12. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egyéntől függ személy szerint nekem biztos tetszenél :)
2016. jún. 12. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát! f.
2016. jún. 12. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Tökéj...viccen kivül szerelmes lettem..
2016. jún. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!