Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan válhatok érzéketlenné?

Aix kérdése:

Hogyan válhatok érzéketlenné?

Figyelt kérdés
Elegem van hogy az emberek mindig lenéznek, és mindenhol én vagyok úgymond a senki meg a lúzer. Nem akarom hogy ez fájjon, és ezért akarok érzéketlen lenni, nem akarom érezni ezt.
2016. jún. 9. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért mindegy? Ciki?
2016. jún. 9. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Mit érzel?
2016. jún. 9. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért nem írod le?

Ha valamit állítasz magadról, miért nem nézel vele szembe?

2016. jún. 9. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Milyennek kellene lenned?
2016. jún. 9. 20:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem, dehogyis. Csak túl sok csalódás ért, ennyi.
2016. jún. 9. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Hmm....Szerintem egyszerüen kerüld el a rossz társaságot....ennyi. Jobb a magány mint a rossz társaság.

Nekem sem volt egyszerü az élet...Engem is ugyanigy kiközösitettek régen és hidd el hogy sokkal jobb különcnek lenni mint másolatnak.

Én sem beszéltem az soztálytársaimmal meg hasonlovakkal....Nagyrészük börtönben van, 15 évesen gyerekük lett, vagy meghaltak...

Bazzeg....SZARJAD LE HOGY KI MIT GONDOL VAGY KI MIT MOND ÉS ENNYI!!!!!!

Nem értem mit kell ezen tulbonyolitani. Állj a sarkadra és ne hisztizz

2016. jún. 10. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Az olyanokat, akik ilyesmit csinálnak, hogy kiközösítenek, meg bántanak másokat, nemhogy nem szeretem, hanem levágnám a rohadt fejüket!

Nem veled van baj...

2016. jún. 18. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!