Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudod magadról, hogy miben...

Tudod magadról, hogy miben vagy a legjobb? És mások tudják rólad?

Figyelt kérdés

Értem ezt úgy, hogy én tudom, hogy legszívesebben állatokkal foglalkozom hobbi szinten, de nagyon kevesen tudják ezt, és nem is érzem, hogy bármiben megbecsülnének, és fontos lennék bárkinek is az állatokon kívül.

Ti érzitek, hogy fontosak vagytok valakinek? Aki hiányolna titeket, ha nem jelentkeznétek? Tudjátok, hogy miben vagytok a legjobbak, mivel foglalkoztok szívesen? És ezt mások is tudják? Gyakran fordulnak hozzátok olyan ügyben segítséget kérni?

2010. ápr. 11. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
még nemtudom, más se tudja, ugy néz ki nincs ilyen.
2010. ápr. 11. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:

én is szeretem az állatokat, ezt mindenki tudja rólam. nem érzem magam fontosnak. a szüleim biztosan hiányolnának, meg a rottweiler kutyusom. lovagolni is járok, nagyon szeretek minden állatot! tanácsot nem szoktak kérni, de néha mikor nézünk állatos filmeket, anyum rá szokott kérdezni az állatokra. pl. díjugratásnál milyen akadály van, vagy hogy kell nevelni a kutyákat, stb...

14/L

2010. ápr. 11. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, érzem, hogy szeretve vagyok, hogy fontos vagyok valakinek, és ez hihetetlenül boldoggá tesz. Egyetlen emberről van szó, mégis ő jelenti nekem az egész életet. A puszta jelenléte is megnyugtat, még a legnagyobb bánatban is. Ha csak ír nekem egy rövid levelet, annyira jó kedvem lesz, hogy vigyorogva vonulok végig az utcán :)

Ebben az a legszebb, hogy ő magamért szeret - nem azért, amiben jó vagyok, ő anélkül is képes szeretni, hogy valamilyen egetrengető képességem lenne, hogy valamihez nagyon értenék.

Csak azt sajnálom, hogy én nem tudok annyi szeretetet adni neki, mint amennyit megérdemel... képtelen vagyok kifejezni az érzéseimet.

2010. ápr. 11. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. ápr. 13. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Azthiszem engem is szeretnek.:) Még akkor is, ha csak egy SMSt küldenek, ha sokáig nem látjuk egymást. De gondolnak rám.:)

Egyébbként idegen nyelvekben vagyok nagyon otthon, jól fogalmazok és kreatív vagyok(van szépérzékem /állítólag... ezt nem én találtam ki:)/ ).

2010. ápr. 13. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 13. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 14. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!