Színdarabban egy kicsit "megalázó" helyzetet kell alakítanom. Nem tudom hogyan csináljam. Valaki adna valami jó tippet erre?
Figyelt kérdés
ne is megalázó igazán de nem találtam rá jobb szót. A helyzet a következő: véletlen kinyírok egy lányt és az ő testvérének kell magam kimagyarázni (ami persze nem sikerül). nehezen tudom előadni és kínomban skszor nevetek is. A szöveg része még úgy ahogy oké is de van egy olyan rész amikor látván hogy nem érek el a bocsánatkéréssel sem semmit elkezdek "sírni". na ez a rész egy katasztrófa. Nem tudom hogy csináljam meg a sírós részét ennek a jelenetnek (ez a sírás történet szerint egyébként nem őszínte sírás). mindig nagyon erőltetett lesz a végeredmény és egyáltalán nem élem magam bele én sem a helyzetbe ekkor. valami tipp hogy ez hogyan csináljam meg úgy hogy szórakoztató legyen?2016. jún. 3. 19:27
1/2 anonim válasza:
Úgy, hogy hagyod a francba az egészet.Vagy beteget jelentesz, vagy megmondod a tanárnak, hogy te ezt nem csinálod tovább.
2/2 anonim válasza:
Minek vállaltad be, hogyha nem tudod teljesíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!