Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek is volt már olyan,...

Veletek is volt már olyan, hogy mindig elfelejtettek írni ismerősöknek, barátoknak?

Figyelt kérdés

Mostanában folyton ez van velem,hogy eszembe jut,hogy írnék valakinek és majdnem mindig elfelejtem.Vagy azért met közben valami mást is csinálok,vagy mert eltervezem hogy majd később,vagy majd amikor kész leszek ezzel,azzal,akkor.Csak később meg nem jut eszembe.

Ráadásul olyan is volt hogy sajnos akkor mikor eszembe jutott,nem írtam valakinek (igaz hogy épp pár nappal érettségi előtt álltam és főleg az kötötte le a figyelememet,de mégis zavar) és már soha nem lesz rá lehetőségem :(

Szerintem hülyeséget csinálok ezzel,hogy nem írok azoknak,akiknek írhatnék,akikkel kapcsolatban lehetnék.A minden napi tanulás miatti idegesség miatt is elfelejtem hogy mi lenne még fontos.Meg amúgy is feledékeny vagyok,de egy ilyen időszakban főleg.

Volt már veletek ilyen?Hogy oldottátok meg?

2016. máj. 27. 15:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Ó, igen! Roppant ismerős szituáció. Én is így vagyok ezzel most az Egyetemen. Alapból nagyon feledékeny vagyok, talán kicsit szétszórt is. Személy szerint nekem az vált be, hogy vettem egy határidőnaplót és MINDENT feljegyeztem, amit nem szerettem volna elfelejteni. Nekem például nagyon fontos, hogy a barátaim tudják, hogy gondolok rájuk, számíthatnak rám, így ha ár előre tudtam, hogy ki mikor fog vizsgázni, érettségizni, forgalmizni stb. akkor azt mindig beírom a naptáramba, hogy el ne felejtsek sok sikert kívánni. :D Jöhet az a szöveg, hogy így nem is ténylegesen nekem jut eszembe, hogy írjak, na de könyörgöm, inkább így, mint sehogy. :) A naptáramat reggel és este tuti megnézem, de van, hogy napközben is és nem csak az adott napot, hanem az összeset, hogy addig is memorizáljam a teendőimet. Van hogy ha valami überfontos, akkor a telefonomba is állítok be emlékeztetőt. :D Nekem ezek segítenek és meg kell, hogy mondjam tök sokat javult a helyzet, amióta ezt csinálom.
2017. jan. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!