Bejárnád a világot egy lakókocsival?
Figyelt kérdés
Hát így elsőre lehet kicsit furán hangzik, de szerintem tök jó lehet. Képzeld el... Nem kellene szállás után keresgélni mindig, nem függenél senkitől, oda mehetnél ahová szeretnél, és csak a benzint kellene fizetni. Na mit szólsz hozzá, belevágnál? :)2010. ápr. 10. 15:33
21/29 anonim válasza:
Be lehet zárni,de ha van egy kicsi hely a csúszkálásnak,már törnek a tányérok a lezárt szekrénybenXD
22/29 anonim válasza:
''Be lehet zárni,de ha van egy kicsi hely a csúszkálásnak,már törnek a tányérok a lezárt szekrénybenXD''
Le kell ragasztani:P:DD Papírtányérok esetleg?:PXD
Vagy csak sima tálca is elég az nem törékeny ha olyat veszel:DXD
De izgi lenne lenne így lakókocsival:P
23/29 anonim válasza:
Váááá na jó,legyőztélXDA tálca jó ötlet^^...de attól még elrabolhatnakXD
24/29 anonim válasza:
Hát be kell szerezni fegyvert vagy ha azt nem akkor sprayt :DD Meg kell egy erős férfi aki megvéd xD Vagy esetleg riasztó?:D
25/29 anonim válasza:
na áljunk össze és menjünk ki jön?? tervezzük meg stb
26/29 anonim válasza:
És mik lennének az úticélok??:P:P Hova mennénk előszőr is??:D:D
27/29 A kérdező kommentje:
Európai körút? :P Sztem Ausztriával kezdjünk akkor... :)
De kellene egy lakókocsi is :)
2010. jún. 6. 20:54
28/29 anonim válasza:
Szia!:D
Milyen nemű vagy és hány éves?
Jövőhéten indulunk hétfőn lakókocsis túrára Európában,Budapestről!
Csak a kajádért kell fizetni:D benzin ingyen van,kocsi is megvan.
Egy dologba szállunk bele közösen eddig 5-en, egy jobb tükörreflexesbe,hogy sok sok igen jó minőségű képet tudjunk készíteni:) várható érkezés: 2011.Szeptember 20 körül. A társaság 20-38 éves:)
29/29 A kérdező kommentje:
Szia. 18 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy a kérdés inkább csak elméleti jellegű volt. :) Szívesen mennék, de sajnos nem lehet. Ettől függetlenül szerintem tök klassz, hogy ti belevágtok egy ilyenbe. Jó szórakozást ést érezzétek jól magatokat. :)
2011. aug. 11. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!