Lehetek valaha is boldog?
Figyelt kérdés
Nos elmondom a történetem 5 évesen húgyhólyag rák miatt eltávolították vékony és vastagbélből képeztek új húgyhólyagot de katéterrel tudok pisilni nemiszervem megvan még gyerekem is lehet csak nemott pisilek, lányok ti elfogadnátok egy ilyen embert?2010. ápr. 10. 12:57
11/16 anonim válasza:
hol pisilsz?
am vinélek bálba cica..
12/16 anonim válasza:
szerintem tökmind1, hogy hol pisilsz.
ha valaki szeret annak mind1. :D
13/16 anonim válasza:
Az lényegtelen, hol pisilsz, aki szeret téget, azt egyáltalán nem érdekli, csak azt, hogy ki vagy! Remélem megtalálod az igazit és boldog leszel vele! :)
14/16 anonim válasza:
szerintem nyugodtan lhet barátnőd :) Csak a kapcsolat lejeén mondd el neki, akkor jobb:D
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2010. jún. 3. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!