Mikor sírtál legutoljára? És miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 18:15
1/38 anonim válasza:
Hát ez elég személyes és nem emlékszem, de kivételesen elég rég sírtam, mert én rengeteget sírok
2/38 anonim válasza:
Azt hiszem tegnap amikor megnéztem már vagy 100x-ra a Szerelmünk lapjait .
3/38 anonim válasza:
1 órája, amikor keresztanyámmal beszéltem, s érdeklődtem, hogy van keresztapu (akinél 4 hete észrevették, hogy valami nincs rendben s 2 hete agyműtétet végeztek /rákos/)
Szörnyű!
4/38 anonim válasza:
1 hete, amikor kiderült, hogy a barátom megcsalt ez még mind semmi de mellé terhes is lett a lány...
5/38 anonim válasza:
s te kedves kérdező, mikor sírtál utoljára?
6/38 anonim válasza:
kb 2 hónapja ... nemtudom már miért,én nagyon keveset sírok,pedig nem ártana néha,mert elfojtom sokszor azt,ami bánt. :/
14/L
7/38 anonim válasza:
Tegnapelőtt mikor elestem, és a fal sarkába bevertem a fejem. Különben nem sírok sokat, de akk úgy bevertem a fejem, h agyrázkódásom lett tőle.
8/38 anonim válasza:
mikor végig halgattam a fiam és a lányom beszélgetését.
3éves lányom:-nekem nincs cicim.
5éves fiam:-ha anyuka leszel lesz
L:-te apuka lesszel
F:-nem mert az apukák nem néznek mesét
9/38 anonim válasza:
Tegnap. Mert édesapám megint földrészeg, tönkreteszi magát, és az egész családot... Ezt azonban nem akarja belátni.
10/38 anonim válasza:
Pár napja, filmnézés közben.
Sokat szoktam sírni amúgy, mert sosem jön össze semmi a szerelemben, sem a tanulás terén.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!