Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tolmács, idegenvezető, vagy...

Tolmács, idegenvezető, vagy kereskedő pálya a nekem valóbb?

Figyelt kérdés
Angol középfokúm van, amit majd fel akarok tornázni felsőfokúra. Ezenkívül németül és franciául tudok társalgási szinten. Napi szinten kommunikálok külföldiekkel, eljárok öntevékeny csoportokba és folyamatosan levelezek külföldi barátaimmal. Nem vagyok viszont kitartó, mindenbe csak belekapok és nem tudom hogy e három közül melyiknél tudnám kihasználni a beszédkészségemet, illetve hogy melyik a legstabilabb álláslehetőség ezek közül. Előre is köszönöm a válaszokat

2016. ápr. 28. 09:51
 1/1 anonim válasza:
Elősször is, lehet, hogy három nyelven beszélsz, ami nagyon jó, viszont csak az egyikről van papirod, ezert érdemes lenne azokból (német, francia) is egy nyelvizsgát tenni, hiszen akárhova mész, a papír számít nekik leginkább. A tolmácsot mondanám, mert ha jól tudom, a 3 felsorolt szakma közül az keres a legjobban, az afottságaid meg vannak hozzá. Remélem tudtam segíteni.
2016. ápr. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!