Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire veszitek zokon, ha...

Mennyire veszitek zokon, ha felléptek msn-re és a barátaid nem írnak rátok?

Figyelt kérdés

Mostanában velem is ez van...amikor felmegyek msn-re tisztára olyan mintha elrjteve lennék...észre se vesznek és én ezen egy picit besértődtem hogy már egy órája fent vagyok és direkt nem írok rájuk, hogy lássam ki hiányol, és egyszerűen nem írnak rám.

Ti ( ha előfordult már veletek ilynen) mennyire veszitek zokon ha ilyen történik ?

2010. ápr. 7. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy ők meg azt várják, hogy te írj rájuk...
2010. ápr. 7. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nincs is a gépnél, mást csinál, el van foglalva..

Ne duzzzogj ezen, írj nekik te.

2010. ápr. 7. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát rosszul esik. Tegnap én is ezt csináltam:felléptem és figyeltem, kinek hiányzok vagy valami. Nem esett valami jól, hogy kiderült, senkinek. Ráadásul azután léptem fel, mikután az egyik ismerősöm, és amint ezt meglátta, ki is lépett. Szóval nem csak, hogy nem hiányzok senkinek, idegesítő is vagyok...

Hát igenis zokon esik.

2010. ápr. 7. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, hogy tudom, hogy mennem kell, tehát nem akarok velük beszégletni, mert akkor ott maradok egész nap :D De amúgy, amikor nem írnak rám, akkor megjegyem hogy mért nem :) Mindig van valami értelmes válasz.. De van, amikor én sem írok rá valakire, mert kíváncsi vagyok, hogy rámír e. Aztán 10 perc múlva nem bírom ki és ráírok. De én úgy vagyok vele, hogy ha vki fent van és én bejelentkezek, akkor írjon rám ő, mert ő hamarabb volt fent. Lehet hogy furcsa viselkedés, de 10 perc múlva már úgyis bezsélgetünk :)
2010. ápr. 7. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Megszoktam.. Ilyenkor felidegesítek mindenkit xD
2010. ápr. 7. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem se ír soha senki,ezért mindig azt rakom ki hogy elfoglalt vagyok. de a legjobb barétnőm se szokott rám írni. :( mostanába csak egy emberrel levelezek:)
2010. ápr. 7. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem. Az, hogy mindketten fent vagytok nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindenről, mindenféleképpen dumálnotok kell. Meg kell tanulni együtt hallgatni is ... azokkal, akikkel lehet. :)
2010. ápr. 7. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

engem rohadtul nem szokott ez érdekelni, mert ha valakitől akarok valamit vagy csak beszélnék vele, ráírok én.

egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem hiányolnak, ha nem írnak rád, mert gondolom, nem csak havonta egyszer jelentkezel be, hanem majd' napi szinten szoktatok dumálni ezzel vagy azzal. így meg egy idő után kényszeressé válik a mindennapi beszélgetés, ellaposodik, pláne akkor, ha mondjuk az osztálytársaidról van szó, akikkel egész nap együtt vagytok. pár óra vagy nap nem elég ahhoz, hogy valaki hiányoljon.

23/L

2010. ápr. 8. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem mindig ez van. Aztán rájöttem, hogy hiába várom el, hogy ők kezdeményezzenek, lehet ők is épp azt várják, hogy én írjak...
2010. ápr. 8. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
biztos ők meg azt várják h te írj
2010. ápr. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!