Kíváncsi vagyok ki mit gondol rólam. Lehet segítségre van szükségem?
17 leszek és szerintetek nagy probléma az ha nem tudok megbízni 1 emberben sem? 5-6 éve még kis naív hülye gyerek voltam aki könnyen másokba vetette hitét (azóta csúnyán benéztem , átvertek és belém rúgtak..) , viszont mára ez csúnyán megváltozott...nem tartok barátokra igényt mert igaziból nincsenek is csak úgymond ismerősök.Volt nemrég egy nőm aki a szemembe hazudott a 3 héten és a saját szülinapján tudtam meg hogy csal mással..szóval kidobtam. De rám térve én olyan ember vagyok akinek ha bármi problémája van akkor azt úgymond magában tartja amit nevezhetünk "álarc"-nak.. én nem vetítem ki másra a problémámat és nem igazán szeretem ha sajnálnak az emberek..sokszor úgy érzem felemésztenek a saját érzéseim és lehet magányos is vagyok? Afelé hajtok hogy legyen egy olyan legjobb barátom vagy inkább barátnőm aki mellettem van jóban-rosszban , el lehet neki mindent mondani és a barátnőmtől meg el várom hogy szeressen , ne csaljon meg és ehhez hasonló dolgok..
tényleg én lennék ilyen reménytelen szar alak...? Jól esne néhány tanács vagy ha megosztanátok a gondolataitokat velem azt is nagyon megköszönném.
Bocsánat hogy kicsit zűrzavarosan írtam le a dolgokat de nagyon sok érzés van bennem amit elég nehéz szavakba önteni..de legalább megpróbáltam..:)
Azért kell pár ember akit "barát"-nak nevezel. (Persze ezt mondom én, a 8.-os akit öt éve basztatnak a társai)
Én személyesen a hasonló problémáimat megoldom, vagy nem érdekelnek. Nekem iskolában nincs senki akiben "megbízhatok". De én ezt úgy oldom meg hogy azokban a körökben amik érdekelnek, ott barátkozok. Pl: gitározok és abban próbálok ismerősre keresni- vagy videójátékokban. Gondolom ez a válasz nem túl segítőkész, de remélem valamit tudtam nyújtani :D
Őszintén? Kb semmivel se lettem előrébb. Van 1-2 olyan ember akit barátomnak nevezhetek de a többi csak ismerős.
És ezek a barátok nem olyasfélék mint amit fentebb kifejtettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!