Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Írnál magadról egy kicsit?...

Írnál magadról egy kicsit? (főleg a személyiségedet)

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Van pár regény-szereplőm, de azt vettem észre hogy mindegyikőjüknek UGYANAZ az alapszemélyisége, és elég kevés dologban különböznek egymástól :/

Hajlandóak lennétek írni magatokról? :) A személyiségetek érdekelne a leginkább, de jöhet bármilyen random infó is (kedvenc szín-állat-szám-étel stb. vagy random érdekességek, "szuperképességek" - mint például az enyém az, hogy még a legzsúfoltabb buszon is találok üres ülőhelyet, és van egy egész négylevelű lóhere-gyűjteményem :D )

Minél több, annál jobb :)

Köszönöm a segítséget!

2016. ápr. 12. 22:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Szia :)

Lány vagyok, 17 éves. Külső: szőke haj, barna szem

Belső: alapjáraton egy kedves embernek tartom magam, de túl naiv vagyok. Gyakran rögtön elhiszem, amit a másik mond, és pl megsajnálom, rögtön bízok benne és hát ezzel már sokan visszaéltek :/ így akik fájdalmat okoztak nekem (vagy valaki olyannak, aki fontos nekem), azokat a pokolba kívánom :/ De a számomra fontos személyeket mindenben támogatom, mindent megteszek értük :) szorgalmas vagyok iskolában es egyéb területeken is :)) Sajnos hangulat ember vagyok, így könnyen szomorú leszek stb :( hirtelen ennyi :))

2016. ápr. 12. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Táncolok és boxolok, a kedvenc állatom a kutya. Nagyon könnyen felidegesítem magam ilyen semmilyen dolgokon. Van pár barátom és velük járok tornázni (főleg izomerősítő gyakorlatok). Emellett matematikából és fizikából vannak szép versenyeredményeim. Ügyvédnek tanulok 11 éves korom óta. :) remélem tudtam segíteni (amikor én írok akkor mindig összerakok a karakternek egy háttérsztorit és így könnyű másnak lenniük)

2016. ápr. 12. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt, hogy lány vagyok
2016. ápr. 12. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Sziaa c:

Hát, szőke vagyok, kék szemű. Extrovertáltnak tartom magam, imádok közösségben lenni és a pillanatnak élni, fesztiválozni, egész éjszaka élni. Őrült vagyok, néha részegnek tűnök akkor is, ha a bubis víz volt aznap a legdurvább cucc amivel éltem. Utazni szeretnék. Hobbim a fotózás és a biciklizés. Rengeteget viccelődöm és beszélek szarkasztikusan, általában kedves vagyok, kivéve amikor valaki nagyon felhúz. Főleg azok az emberek, akik idegesítenek. Tőlük már akkor is idegbajt kapok ha rájuk nézek, de ok nélkül nem érzek így senki iránt. Viszont haragot sem tudok tartani sokáig, nem is akarok, nem szeretem a konfliktusokat, de nem kerülöm őket, ha igazságtalannak érzek valamit. Szeretek indiai stílusban öltözködni főleg, és ezt keverem egy kis rockerrel és vintage-zsal. Buddhista nézeteim vannak, egyébként keresztény lennék papíron vagy miszösz.:D

Ööö furcsa dolgok?xd Hát, gyűlölöm, ha csikiznek, vagy ha random hozzámérnek. Szeretem a tevéket. Naon.

c: 17/L

2016. ápr. 13. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hali. Barna haj nagydarab (nem kövér Inkább olyan izom, háj, erős csontozat kombó) zöld szem külsőről ennyi több mint elég. Szeretem az állatokat és az aranyos dolgokat viszont gyűlölöm az embereket (tapasztalat miatt) elég csendes figura vagyok szinte soha semmin nem nevetek csak ha nagyon nagyon vicces. Nem barátkozok senkivel. Sokszor tapasztalom hogy az emberek tartanak tőlem az ábrázatom miatt állításuk szerint "elég baltás gyilkos tekintetem van" Elegáns ruhákban járok általában és az intelligenciám átlagon felüli (Nem egózás csak IQ teszt,iskolai eredmények,stb) Gyakran kattog az agyam gyilkoláson de ezt nemigazán tudja rólam senki. Általában melankólikus a hangulatom de nem mindig. Az emberek nem szoktak cseszegetni és én sem igazán ártok másoknak inkább csak az a csendes háttérfigura vagyok. 21/F
2016. ápr. 13. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Külsőm:

185 centis,normál testalkatú srác.

Kék szem,hosszú általában kiengedett barna haj,és szakáll.

A bal karomon hosszú varrt heg,illetve a csuklómon is.

Fekete egyszerű pólókban járok,farmer vagy terepszín hosszú nadrággal,és magas szárú fekete acélos bakancsban.

Rendszerint egy régi vegyvédelmi válltáskával.

Magamról:

Hasadt személyiség vagyok.

Egész pontosan disszociatív személyiségzavaros,emellett OCD (obsessive comulsive disorder-kénydzerbetegség) zavarom is van.

Vissza vissza térő depressziós völgyeim vannak,több öngyilkossági kísérleten túl vagyok.Szuicid gondolatok pedig folyamatosan vannak.

A személyiségem úgy 4-5 éve teljesen meghasadt.Ez nem azt jelenti hogy több egész személyiségre bomlottam volna,hanem hogy több egyszerű,hiányos darabból tevődök össze.

körülbelül 3 fő alter egom létezik,ezek szerencsére tudnak egymásról.

1.)Empatikus

2.)Mizantróp

3.)Kontrolláló

Mindegyik valamilyen végletet képez,és nincs meg benne a másik kettő tulajdonsága.

Az 1-es végtelenül segítőkész,a tipikus megmentő szerep,aki úgy akarja túlkompenzálni a másik kettőt hogy végtelenül sok szeretetet fordít bizonyos emberekre.

Persze ez már beteges szintű,egyes személyeket túl idealizál,és hozzájuk képest csökkent értékűnek tekinti magát.

A kettest az emberek egyszerűen csak szörnynek neveznék.

A kettes a gyűlöleten alapszik.

Mindenkit és mindent gyűlölök az énem ezen fragmentumán keresztül nézve.

Manipulálni akarok embereket,ártani másoknak.

Pusztítani.Lelki terrorban tartani.

Ha félelemben tudom tartani a körülöttem élőket,akkor érzem magam elevennek.

Magamat is gyűlölöm.

Persze ezt elrejtem a mindennapokban.Nincs se lehetőségem,se időm megfelelő bosszút állni azokon akik tönkretettek,vagy egyszerűen csak megvetek.

A 3-as pedig egy rideg automata.Volt időszakom mikor nem éreztem semmit se.Se haragot,se szeretetet,csak végtelen üresség.

Egyik napot csináltam a másik után,cél nélkül.

Közben minden érzelmet elnyomtam,kontrolláltam magamban.

Láthat9 hogy egyik töredék se telljes,és mind eltúlzott viselkedésmintákat képvisel.

Persze vannak jellemvonásaim amik mindig is ugyanolyanok.

Például undorodom minden fajta nemiséggel kapcsolatos gondolattól,szexualitással összefüggő dologtól.

Határtalanul gyűlölöm magam ha előjön egy szexuális vonzatú futólagos gondolatom,és mélységes bűntudatom van ilyenkor.Szégyellem magam ezekért a primitív állati ösztönökért.

Előbb nyúznám le a bőröm,és önteném le magam salétromsavval mint hogy párkapcsolatba menjek.

A környezetem azonban csak egy éppen kibukó jéghegyet lát belőlem,aminek a borzalmakat rejtő része láthatatlan a víz alatt.

Egy jó humorú,tudományokban jártas embernek ismernek.

Kívülre próbálom csak a szépet mutatni,miközben belül csak mérgező halott kátrány tölt ki.

Szépen rajzolok,szeretem a metált és az egyházi gregoriánt illetve egyéb komoly zenéket lehetőleg kórussal,valamint a fantasztikus irodalom terén olvasgatok.

18/f

2016. ápr. 15. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Üdv!

Huszonéves vagyok, hosszú fekete haj, kék szemek, fehér bőr. Az alkatom sovány, androgün. Csámpásan járok és szeretek furán ülni. Fontos számomra, hogy mindig ugyanott üljek, mert úgy szeretek gondolkodni. Ha valaki a helyemre ül, előzetes figyelmeztetés után leborítom a székről. :D

Kedvenc színem a kék. Mindig feketében járok. Rengeteget olvasok, emellett szeretem a logikai játékokat. Nem nézek tévét, sem híreket, sem sorozatot, sem mesét és utálok telefonálni. Jobban szeretek egyedül lenni, mint emberek között.

Állandóan édességet eszem de sosem hízok, emiatt a körülöttem lévő hízékony egyedek gyakran lincshangulatba kerülnek, ha a harmadik szelet tortát zabálom előttük. Nem értik meg, hogy kell a glükóz az agyamnak. :D

Szeretem a prímszámokat és a progresszív mátrixokat. Beteg szóvicceimmel általában kiakasztom a körülöttem élőket. Szuperképességem talán az állandó nyugodtság, nagyon kevés dolog van, amivel ki lehet zökkenteni az adott tevékenységből. Ja és mindig észreveszem, ha valaki hozzányúlt a dolgaimhoz, akkor is, ha csak pár mm-t mozdította el. A kedvenc számom a 9 és nagyon szeretem a halrudacskát vaníliás danette-el. :D

2016. ápr. 16. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Leírom a személyiségem, aztán lepontoztok.

Lol. Tök király.:D Jóban lennénk!

2016. ápr. 17. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Az enyém sem tetszik valakinek de egészségére :D

(7)

2016. ápr. 17. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! :)

21 éves, barna szemű, barna hajú, szemüveges lány vagyok. :)

Mérnökhallgató vagyok, MINDENEM rózsaszín, kissé naiv vagyok (de cserébe én is kihasználom az adottságaimat, ha muszáj), imádom a pingvineket, szintén van egy lóheregyűjteményem, és néha megálmodok dolgokat (és amit álmodok, az nagyon hasonlóan jön létre később a valóságban). Egyetem mellett dolgozom. Van egy barátom, akit mindenkinél jobban szeretek, de közben mégis egy érzelmi roncs vagyok, akinek heti rendszerességgel fordul meg a fejében az öngyilkosság.

Mellesleg szeretek sütni, és fodrászkodni. Még a hosszú hajú, rocker fiúkét is befonom! (engedik ;)

2016. máj. 2. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!