Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minden néptáncosnak kell...

Minden néptáncosnak kell tudni énekelni?

Figyelt kérdés
Mert én elég régóta táncolok de sajnos szörnyű hangom van. És így nem tudok érvényesülni teljesen, ráadásul próbán meg is szólják. Emiatt már félve megyek táncra is. 17/L

#önbizalom #néptánc #Énektudás
2016. ápr. 11. 16:20
 1/9 M3nt4egy válasza:
Kérd meg a tanárt h segítsen.:) hátha segít ráérezned.Én is jártam néptáncra 8 évesen :D (13/L)
2016. ápr. 11. 20:03
 2/9 anonim válasza:

13 éve néptáncolok, és rengeteg ismerősöm van, akinek nincs hangja, mégis néptáncból él meg, nem is csak hobbiszinten :) Ha valaki igazán jó, a mozgásával fog legfőképpen érvényesülni.

20/L

2016. ápr. 12. 16:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. ápr. 12. 16:58
 4/9 anonim válasza:
Nem kell tudni énekelni :D csak kell énekelni ;) nem az számít kinek milyen a hangja
2016. ápr. 12. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem kell tudni énekelni. Van olyan ember aki nagyon jól táncol, de hangja nincs. Tisztában van ezzel, tátog, vagy csak halkan énekel.
2016. ápr. 13. 13:02
 6/9 anonim válasza:
Nem kell, hogy jó hangod legyen, a lényeg, hogy a közönség lássa rajtad, hogy élvezed, és beleadsz apait, anyait. Akkor nekik is tetszeni fog, és a tánc is sokkal könnyebben megy majd. Tapasztalatból mondom.☺ (Másokkal pedig ne foglalkozz, nem lehet mindenkinek jó hangja.)
2016. ápr. 13. 17:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! 😊
2016. ápr. 13. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha pedig az egész csapat együtt énekel, akkor a tiéd teljesen elveszik közöttük. Nem kell félni. :P
2016. júl. 6. 21:07
 9/9 anonim válasza:
Az éneklés a tánc része,bár nemtudom szerintem mindenkinek alap ez.Nekem is szörnyű hangom volt egy ideig,most meg már kb minden nap eléneklek legalább 6 éneket. 16/F
2016. aug. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!