Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van saját társaságod?

Van saját társaságod?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl suliba van így bandátok? vagy akárhol baráti társaság..szóval hogy tartoztok-e valahova? Mert velem az van, hogy nem arról van szó hogy nincsenek barátaim, de ők egymással nincsenek jóba, és nekik is megvan a külön baráti társaságuk, ahova én nem tartozok..ezért mindig kicsit kívülállónak érzem magam. :S Veletek ez hogy van?
2010. ápr. 5. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem van.. pl a suliban van "banda"(xd) akikkel vagyok...meg sulin kívül is végül is...

16L

2010. ápr. 6. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
mi is mindig négyen-öten szoktunk lenni de őszintén szólva utálom mindet, de néha elég jól elvagyunk és talán van egy valaki a társaságból akit többre becsülök mint a többit, mert rendesebb, nem sértődékeny és az biztos, hogy normálisan ellehet vele beszélgetni
2010. ápr. 6. 01:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van, úgy hívják: A Csürhe :D 6 ember a magja, de hozzátartozik még vagy 10 ember akik néha hozzánk csapódnak :D Együtt szoktunk "bandázni" suliban is meg sulin kívül is. De am sokan vannak úgy mint te sztem nincs ezzel semmi gáz.

16/F

2010. ápr. 6. 01:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is kb. így va'ok. Mindig ottan unatkozok a szünetekben és csak akkoron vesznek elő (órán) ha dolgozat vala, és szünetben, ha hf-t kő másolni. Néha együtt megyek haza egy-két gyerekkel, de csak akkor, ha nincsen más rajtam kívül. De engemet nem zavar, hanem szarok rájok és mondom, hogy majd a következő helyen lesz. Ha penig akkoron se, akkor le van szarva a világ!

Ezt most nem azért írtam, hogy kövessed példámat, hanem érzéseimet fejeztem ki.

2010. ápr. 6. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 ilyen bandám is van, nem ismerik egymást.

1 a régi osztálytársaimból páran

2 az új osztályomból már többen

3 a lovardából ^^

(LLLLLLL) :D

2010. ápr. 6. 15:20
 6/7 Phoney ***** válasza:
Nincs, vámpír vagyok :|
2010. ápr. 6. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
hm... nekem nincsen "bandám", csak bnőim, de igazábol suliba sincsenek ilyen nagyob társaságok, csak mindig1-2 ember van együtt, de ismerek elég sok embert igy, néha talizunk elbeszélgetünk igy suliba, azt lehet utána meg nemlátom 1 hétig őket... szval inkább igy barátnőim vannak és mindig csak 2en 3an vagyunk:D
2010. ápr. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!