Ezen hogyan tudnék javítani? Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Egy kissé érzékenyebb vagyok szerintem, mint mikor a suliban osztálytársak szórakoznak úgy, hogy megütnek valahol, de ezt nem erősen, csak azért mert jó poén. Na ezzel nincs is gond, de ha pl akármi történik, hasba rugtak már akár foci labdával is, vagy poénból véletlenül megütött valaki erősebben akkor miért érzem azt hogy sírnom kellene? NEm vagyok egy vézna, önbizalomhiányos ember. 16/f vagyok 172 cm 60 kg, szóval rendben vagyok. Nemtudom miért van ez, hogy ilyenkor jobban elérzékenyülök. Ezen lehetne javítani? Mint pl ha valakit megütnek lekerül a földre, nem sír hanem nagynehezen feláll és folytatja tovább a harcot mint akár a boxolók is.2010. ápr. 5. 22:55
1/5 anonim válasza:
Gyengébb alkat vagy,mint hinnéd,és mikor kisebb voltál,nem bántalmaztak,nem tudtál bele szokni a környezetbe.Engem 10 éves koromtól ütöttek vertek-ma már semmi se fáj szinte,pedig csak 12 vagyok.Egyszerűen sajnos bele kell szokni a tapló,tahó emberekbe akik szórakozásból ütnek vernek..
2/5 A kérdező kommentje:
és ezen hogyan tudnék javítani? és igaz, kisebb koromban nembántott senki, de ha már valami erősebb ütést kapok olyan érzésem van mintha sírnom kellene, vagy valami hasonló, de ezt siekrül elfojtanom....de így nemjó
2010. ápr. 5. 23:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem mindenki ezt csinálja (elszorítja de nem jó érzés). Esetleg probálkozhatsz azzal, hogy eleinte tudatosan és erőssen koncentrálsz ara, hogy "Nem fáj", aztán folyamatosan majd kialakul, hogy nem tudatosan is kikapcsolsz. Mondjuk egyszerűbb, ha megütnek és kellemetlen csapd meg de erősen aztán nem ütnek meg mégegyszer. Én anno egy "vicces" osztálytársamat felkergettem a táblára. Mégegyszer nem volt velem "vicces". 8 évesen meg sráccal versenyeztünk, hogy melyikünk bírja jobban ha jó erősen a lábára állunk XD, nem emlékszem ki nyert asszem döntetlen volt mert egyikünk se vállalta, hogy fáj.
4/5 anonim válasza:
Meg kell szokni/Vissza kell vágni. Egyik télen osztálytársam kitalálta, hogy biztos jó buli lesz engem kicikizni. Úgy lábon rúgtam a bakancsommal, hogy 2 hétig járni sem bírt... Abba is hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!