Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy mesefigurába?
Figyelt kérdés
Múltkor megnéztem a húgommal a Miracoloust (nemtom hogy irjak) es elkeztem beleszerelmesedni Cloe-ba. De ez nem lenyeges, az a lenyeg, hogy segitsetek! Miert a legkenyesebb tetszik nekem? Mar tenyleg nagyon rossz! Elmondtam a csajomnak, aki pedig.....mindenert merges, ha eltorok egy poharat mar fejbecsap. Nos, elmondta mindenkinek, es most en vagyok a tema az egesz suliban! Ez mar tenyleg sok! Inkabb nem lett volna az a hulye rajzfilm! Ja es bocsi hogy erthetetetlenulfogalmazok, csak Angol az anyanyelvem. Es nom ertem hogy miert kapom fel ezen a vizet. Veletek volt mar ilyen??? Ugy szeretnem ha a csajom is olyan lenne, mint Cloe <3
15/F
2016. ápr. 3. 18:10
1/4 anonim válasza:
Szia.Nyugi ez teljesen normalis...Mindenkivel megesik,csak nem valljak be.Mondjuk en a kedvenc konyvemben egy karakterbe szerettem bele de ez nem lenyeg.Ha tenyleg annyira tetszik az a karakter akkor keress egy olyan lanyt aki kulso-belso hasonlit ra.Csak ennyit tudok mondani.
2/4 Oncer válasza:
Keress még olyan őrülteket ❤ mint te, és dumáljatok! Nagyon össze tud hozni az ilyen embereket 😊
3/4 anonim válasza:
Woow még nem találkoztam angol anyanyelvűvel, aki még a Chloe-t se tudja leírni, bámulatos! Egyébként,én is sokszor szerelmes vagyok anime karakterbe, mint pl. Juuzo a Tokyo Ghoulból, vagy Todoroki a Boku No Hero Academia-ból,de ha fiú lennék akkor se lennék szerelmes Chloe-ba. Arrogáns (pont mint én ;3) nagy a pofája, mindenkit csak bántani tud,egyszerűen apuci kedvence, de ha neked ez jön be.. Menj fel Instára, garantálom hogy találni fogsz ilyen lányokat, ugyanis mintha futószalagon ülnének, úgy dobálja fel az insta a "sztárokat"
4/4 anonim 

válasza:

Én peter-be voltam
De most ricardo hurtadoba vagyok💖💖💖teljesen elrabolta a szivem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!