Szerintetek baj, hogy magyar létemre szeretem Izraelt?
érdekel, hogy mások mit gondolnak?
szvsz azt teszel amit akarsz
Nem ,nem baj.
Én anno anticionista gondolkodású zsidó (Baruch H' most is zsidó vagyok ,csak nem anticionista)voltam.
Nekem is van izraeli zászlóm (ilyen kis,mágneses) amit anno ,még el is akartam égetni ,de jól tettem ,hogy nem égettem el.
Üdv!
Köszi a válaszokat :)
Azért kérdeztem igazából mert rengeteget foglalkozok a zsidósággal és mindennel ami ezzel kapcsolatos és pár hete így elgondolkoztam ezen, hogy egy kívülálló mit gondolhat erről mert szerintem ez annyira nem gyakori :D
Hát ,figyelj...
Én zsidóként imádom az UAE-t (United Arab Emirates) ,nem politikai okok miatt ,hanem a kultúrájukat.
Szóval... :)
Tevedsz, ha azt hiszed, hogy nem gyakori. Magyarorszagon talan nem, de a vilag szamos orszagabol nagyon sokan mennek Izraelbe a SZERETETUKET KIFEJEZNI.
Nem ritkan latni Jeruzsalemben pld japan, kinai, amerikai felvonulo csoportokat, izraeli zaszloval, "sippal, dobbal, nadihegeduvel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!