Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én miért nem tudok ébren...

Én miért nem tudok ébren maradni 24 óránál többet egyhuzamban?

Figyelt kérdés
Sok rokonom, kollégám, ismerősöm mesélte már h ennyi meg annyi órát fent volt egyhuzamban. Nagybátyám (természetesen nem bejelentett munkahelyen) egyszer letolt egy 48 (!) órás műszakot!!! Az meg ugye nem ritka hogy néha az emberek kihagynak egy-egy éjszakát mert úgy van idejük. Na most nekem 28 óra a rekordom(hétköznap, suliidőben) de abból 8 órát ágyban voltam (forgolódtam) és a rákövetkező 8-ban pedig teljes mértékben élőhalott voltam. Én miért nem tudok annyira fitten és álmatlanul átvészelni több napot mint ahogyan mások????

2016. márc. 24. 22:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Először is bocsánat a bénácska kérdés kategóriáért, hirtelen nem találtam jobbat.Ha valakinek szemet szúrna hogy a kérdésben az van hogy ,,24 óránál többet" de közben leírom hogy 28 a rekord annak árnyalnám a kérdést: miért nem tudok alvás nélkül végigcsinálni 2 nappalt és a köztük lévő éjszakát?Mások nem csak hogy ébren maradnak de még észre sem lehet rajtuk venni, mintha csak nekem lennének extra nagy alvásigényeim..
2016. márc. 24. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
esetleg ugyanakkora szenvedés más embereknek is csak ők pszichésen szívósabbak, kitartóbbak mint én??
2016. márc. 24. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg adottság kérdése, én sem bírtam soha az éjszakázást. Legkésőbb hajnalra úgy kidőlök, hogy már-már hallucinálok, és az ájulás kerülget.

Nekem is meséltek a szüleim anno, hogy buliból mentek be dolgozni, és semmi gondjuk nem volt. Én az utcára nem mernék kimenni alvás nélkül, mert még elütnek.

2016. márc. 24. 23:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem vagyok egyedül..:D köszönöm a választ :)
2016. márc. 25. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálam is kb. 24-26 óra lehetett a max, mert már megölt az unalom, de édesapám sofőrként(autóval) levezetett (tudom mert vele voltam) egy teljes hetet alvás nélkül reggeltől estig egy héten keresztül biztonságosan mert már volt nála ilyen. Úgyhogy lehetséges több is mint egy nap-kettő :D Mellesleg az út úgy volt hogy: egy cégtől indúlt Romániából-> Olaszország aztán vissza és 1 órára rá indúlt

Románia-> Németország(Berlin) és vissza.

Aztán 2 napot végig aludt. :)

2016. márc. 25. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!