Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondta rám hogy macska...

Miért mondta rám hogy macska szerű vagyok?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, lány és ma az osztállyal szavaztunk valamiről, lényegtelen. Na hát amúgy már megszokta sztem mindenki hogy folyamatosan beszélek :D kijelentettem hangosan hogy én arra fogok szavazni amire senki más nem szavaz hogy ne terheljen felelősség. Mert multkori szavazásnál egyik fiúval komolyan összevesztem, én vagyok az egyetlen aki szembe száll vele. Amúgy azóta kibékültünk, de abban az egy hétben míg haragban voltunk komolyan féltek a közelünkbe jönni :D szóval erre a mondatomra ofőnk rám nézett, legyintett és azt mondta: ohh, drága, tudjuk te cicus vagy! Erre amúgy meglepődtem eléggé 5 perces röhögőgörcsünk volt, pedig már meg szoktuk, 50 év körüli nőről van szó, én kifejezetten kedvelem és az idő múlásával egyre jobban kedveli mindenki. De vannak ilyen megjegyzései, egy csomó. Szóval elmagyarázta hogy mert olyan a személyiségem de azt persze nem részletezte miért :/ hát köszönöm, igazán. Szóval, miért vagyok macska szerű? És ti meglepődtetek volna ezen? Ez a bónusz kérdés :P
2016. márc. 22. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet olyan a fejed mint egy macskának :D
2016. márc. 23. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz :DD
2016. márc. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!