Ki a kedvenc vámpírod (több is lehet)?
Lehet könyv, film, videojáték, képzeletbeli barát :)
(mennyi twilight lesz, atyaég...)
Ha akarod (vagy ha úgy gondolod, hogy nem ismerjük), írj róla pár mondatot, esetleg azt, hogy miért szimpatikus (ja és kort/nemet is).
Az csak egy dolog hogy azt mondják rá hogy vámpír de nagyon nevetséges :D
Hasonlíts össze a regénybeli Drakulát Edwarddal, majd rájössz hogy miért nem vámpír.
A Gary Oldman-es Dracula-t láttam, az nekem is nagyon tetszett. Meg az Interjú a vámpírral Louis-ával is tudtam azonosulni, viszont Lestat egy polyáca (a filmben) :)
Hozzátennék még néhány vámpírt a listához:
Kain, Tzimisce és Haqim a World of Darkness könyvekből (bár ezekről nem nagyon írnak, max Kainról a bibliában, de az egy kcisit más nézőpont) és Kain egy Legacy of Kain nevű videojáték(sorozat)ból. Na az egy szimpatikus figura :) Arrogáns, keserű nemesemberből lett arrogáns, keserű vámpír, aki inkább romba döntötte a világát, mintsem hogy báb legyen egy sakktáblán. De mégsem lehet negatív karakternek tekinteni, mert mindenek felett őszinte és egyenes, úgy ellenséggel, mint szövetségessel. Szerelme az nincs, mert képtelen rá, barátja is csak egy, de az is tragédia, szóval ez ilyen kis vidám történet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!