Szerintetek se normális dolog, ha tetszik ez a kép? (lent)
Figyelt kérdés
Egyszer kitettem háttérképnek és mikor anyu meglátta leszedette velem és veszekedett.("Mi lesz belőled?valami phszihopata?)
Jó elismerem,hogy nem egy szép kép,de akkor is,mostanában vonzanak ezek a dolgok!
Nektem mi a véleményetek?
Itt a kép:
2010. ápr. 3. 15:41
1/12 anonim válasza:
anyudnak igaza van
szerintem se normális
2/12 anonim válasza:
Volt nekem is ilyen korszakom. Gondolom 14-17 éves vagy kb. Majd elmúlik, anyukád túlreagálja. Én sem lettem egy pszichopata.
4/12 anonim válasza:
Komolyan nem merem megnézni. Mi van rajta! lécci, annyira kíváncsi avgyok rá!!
5/12 anonim válasza:
Szerintem normális. Nekem is tetszik a kép, és nem vagyok pszichopata. :D
6/12 anonim válasza:
Nekem tetszik a kép! Nem vagyok se pszichopata, se hülye, se öngyilkosmerénylő, de még emo s goth sem:D engem is vonzanak ezek a dolgok, nem szeretem a nagyon "fénylő" dolgokat..:)
7/12 anonim válasza:
Nagyrészt fekete-fehér kép. A csaj arcán hegek vannak, és nem nagyon van szeme. Semmi extra. Feltűnési viszketegség. Nem komoly, csak a korod miatt. És persze a szíved alatt hordott kis embriótól.
8/12 anonim válasza:
Ebben a képben semmi rossz nincs xD És nemhiszem hogy ez lenne a jele annak ha késöbb pszihopata leszel ..xD
9/12 anonim válasza:
nekem nagyon bejön a kép...és nem vok phszihopata:P
10/12 anonim válasza:
sima digit. illusztráció nem egyéb. Nincs benne semmi Xtra. Tedd ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!