Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg lehet a növést állitani...

Meg lehet a növést állitani valahogy?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és 176 cm magas. A baráti körömbe egyedül én vagyok ennyire magas, mindenki legalább egy fél fejjel kisebb nálamnál. Tudnátok pl. olyan ételeket, hogy egyek vagy ne egyek vagy valamit mondani amitől nem nőnék ennél is nagyobbra. Kezdi nagyon megkeseriteni az életemet, hogy ekkora vagyok.14/L

#növésleállitása
2016. febr. 14. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
HOrmonokkal igen. Orvos megmondja.
2016. febr. 14. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
valami más mód nincs?
2016. febr. 14. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl. ha nem eszel, akkor éhen halsz, és nem nősz nagyobbra.
2016. febr. 14. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
hallottam valami olyant hogy ha egy fajta vitamint nem eszel attól megáll a növésed. igaz lehet? és mi lehet az?
2016. febr. 14. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

nem vagy egy iq fighter, még jó, hogy alacsonyító vitamint nem akarsz szedni.

nyomassad a húzódzkodást meg hátedzést és akkor nem lesz egészségügyi baj a növéstől

2016. febr. 14. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyél sok kálciumot. Attól lassabban nőnek a csontjaid majd, mert becsontosodnak. De lehet hogy mások erről le fognak beszélni, és jogosan, mert egy csomó káros hatása is lehet. Különben meg 176 centi nem olyan nagy.
2016. febr. 16. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!