Szerinted normális vagy?
Figyelt kérdés
Nem a humor kategóriába akarom írni, komolyan érdekel a dolog. Ha nem, miért nem és miben nyilvánul ez meg?2010. márc. 29. 16:14
1/11 anonim válasza:
Néha dührohamot kapok de általában igen :S
2/11 anonim válasza:
inkább azt mondom, hogy miben különbözök az átlagostól: zárkózottabb, érzékenyebb, komolyabb, érzelmesebb, és érettebb vagyok mind a korombelieknél, mind az átlagnál. ez nem dicsőség, ez az igazság, és ez nehezebbé teszi is az életem, de messzebbre is vihet.
3/11 anonim válasza:
mindenki bolond csak én vagyok helikopter
4/11 anonim válasza:
Hát nem vagyok 100-as, az tuti.
5/11 anonim válasza:
én normális?:D jovicc
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__736995-..
ha ezt elolvasod rájössz h nemvagyok:D énirtam ki xDD
6/11 anonim válasza:
jopársztorim is levan irva de azota történt csomo uj xDD
7/11 anonim válasza:
Nem. Túl sokszor szidom magam, csomó hibát találok magamban, kevés embert tudok értékelni. Általában a dolgok rossz oldala sokkal szembetűnőbb számomra mint a jó és ez idegesít.
8/11 anonim válasza:
nem nagyon:S elég kínos, de szinte mindenen röhögőgörcsöt bírok kapni.( egyszer kaptam egy rovót mert a tanár rámszólt én meg elröhögtem magam-.- meg.. tulságosan magamraveszem a dolgokat. ha valaki rosszat mond rólam napokig semtudom magam túltenni rajta
9/11 anonim válasza:
szerintem nem vagyok egy normalis fazon. xD
10/11 anonim válasza:
Nem mindig, vannak dühkitöréseim. De kezdek normalizálódni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!