Így még lehet barátom? :S
13 éves vagyok lány
Kb. olyan 170 cm vagyok és 50 kg, ne mond azt h milyen sovány mert így is felelegekkel kínlodók
hátt a lényeg hogy nincs mellem vagy is van de kicsi s szerintem nem is fog nőni többet :S anyumnak is kicsi és keresztanyumnak is+uncsimnak is ,másik gond h nincs seggem :DD hátt olyan semmilyen :/
nem szoktam "csinosan " öltözködni mivel h nincs is mitt "kiemeljem ami szép" ,úgy hogy lazán szoktam öltözködni .
+félhosszú barna haj,zöldeskék szem ,
bmx és deszkázok is
elégé visszahúzodó vagyok :S Így azért még lehet barátom nem?:s
Azt mondják, az összkép a fontos - ebben lehet is valami.
Ne aggódj még a melled mérete miatt - van, akinek pont a kicsi jön be.
A föcitanáromnak meg földgömb méretű mellei vannak, egyenként... az sem valami esztétikus...
A seggedre meg dolgozz rá. :D Vannak gyakorlatok, a neten is találsz, azt formálni kell.
Válaszolva a kérdésedre is, naná hogy lehet barátod. Lásd, van nálunk egy, khm, lapos, deszkás csaj, elég régóta van barátja, és nagyon sok fiú haverja van.
Hozzáállás kérdése is - keresd meg, hogy mi az, ami szép benned. Lehet apró dolog is, mint pl. a mosolyod, de ha megtalálod a pozitív tulajdonságait, már egy előrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!