Miért tartanak beképzeltnek?
Pont, hogy önbizalomhiányos vagyok, de tényleg rettenetesen. Ha kimegyek a házból mindig másokat figyelek, figyelnek-e engem, tetszem-e nekik, vagy esetleg rossz véleménnyel vannak-e rólam. Problémás számomra idegenekkel beszélgetni is stb...
Mégis ismerősök, ismeretlenek úgy vélekednek rólam, hogy beképzelt vagyok, külső, viselkedés és beszéd alapján is...
Ez hogyan lehetséges?
(Nem zavarna, de már a közvetlen családom, barátaim is sokszor megszólják, én meg csak nézek értetlenül...)
Ha beszélgetek olyannal, aki már ezt szóvá tette, mindig eszembe jut, próbálok kedvesen, tisztelettel beszélni velük, ilyenkor mégrosszabb a helyzet.
Ugyan ez a helyzet velem is.
Találj egy olyan dolgot ami lenyugtat és azután próbálj emberek közé menni.
En is ilyen helyzetben vagyok
Sokszor megbantok embereket a szarkazmusommal, vagy a tulzott szokimondasommal.
Anyummal eppen ma vitatkoztunk, mert szerinte rideg, erzeketlen es neha paraszt vagyok.
Pedig ez nem igaz, csak nem mutatom ki az erzelmeim, mikor a korhazban gyakorlaton latom, hogy valaki szenved, kepes vagyok kimenni es sirni, mikor senki sem lat.
Es ugyan ugy figyelem, hogy az utcan figyelneke az emberek stb...
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!