Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen munkát vállaljak így?

Milyen munkát vállaljak így?

Figyelt kérdés

tudnátok ötleteket adni, az a helyzet hogy Introvertált vagyok, nincs önértékelésem, Mindig is nehezen oldódtam, nem szeretek sok ember között lenni, És hát igazából emiatt nem sikerült sokra vinnem úgy nagyon semmiben, Nincs motiváltságom hogy mihez is kezdhetnék, környezetembe már mindenki szinte megtalálta ami neki jó. Nekem is volt már egy vagyonvédelmi munkám ahol voltam kb 1 évig, de a végére már mentálisan kikészített a sok hülye ember, ezért rájöttem hogy nem nekem való, na meg nem hiányzik még ez nekem.. Viszont jelenleg most egyedül ez lenne pénz keresés szempotjából ahova még visszatudnék talán menni.

De így rossz az hogy mindenki kérdezgeti h mit csinálok mit dolgozok és akkor mindig "mentenem kell magam a helyzetből, hogy nincs nagyon semmi konkrétum amit fel tudnék mutatni.. Ami miatt persze le vagyok nézve. Egyszerűen nem tudom mi ebből a kiút, nem tudom mi érdekelne és amit úgymond hivatás lenne amit évekig lehetne gond nélkül csinálni... ugyanakkor meg telik az idő... rossz belegondolni, hogy ha valamit akarok 5 vagy 10 év múlva akkor most kell elkezdeni..

2016. jan. 5. 11:08
 1/9 anonim válasza:
En is pont olyan vagyok mint Te, mondjuk en szivesen lennek vagyonor jobb AZ mint a car nehez fizikai munka
2016. jan. 5. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
No az ilyenekre mondta mindig nagyanyám, hogy lusta cigányok, büdös nekik a munka.
2016. jan. 5. 11:48
 3/9 A kérdező kommentje:
No akkor Nagyanyád is elég magának való alak lehetett
2016. jan. 5. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, az ő idejében még nem ennyire elfogadott ez a fokú lustaság, kényeskedés mint manapság.

Akkor a munkakerülő még munkakerülő volt meg lusta, ma meg nem találja szegény a helyét.

Akkor aki nem tudta a kettőt meg a hármat összeadni, az hülye volt, manapság nincs érzéke a matematikához szegénynek.

Aki meg nem tanult meg olvasni, az diszlexiásnak hívja magát, pedig simán csak ostoba.

Ez a baj ezzel a világgal, anyádnál laksz, etetnek, eltartanak, ha pedig arra kerül a sor, hogy dolgoznod kéne, akkor nyafogsz meg keresed a kifogásokat.

2016. jan. 5. 12:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok Lusta félreértés ne essék, dolgoznék én. Olvasd el még egyszer a kérdést. A diszlexia meg igen is létezik még, csak ezt a helyzetet azok nem értik akik olyan tökéletesnek hiszik magukat, megmondom mi a rossz ebbe a világba, Pont ez a felfogás az ilyen emberekkel, hogy mindenki csak ugyanolyan lehet ugyanolyan képességekkel, mint a robotok lennénk, és mindenkitől ugyanaz elvárt.

Az meg nem hülye akinek Genetikailag , vagyis születésétől kezdve valamilyen gondjai vannak, amiről nem tehet, Csak ettől a hülye szélsőséges világnézettől rossz az ilyen emberekkel, akiknél minden Perfect kell h legyen. Te ezekszerint akkor mondjuk még egy kerekesszékest is lenéznél és rá is aztmondanád hogy Büdös neki a munka meg lusta ? Miért kell elvárni hogy csinálja ugyanazt mint minden más normális ember ?

Ha meg nem tudsz építő gondolatot alkotni akkor nem kell írni ide, ennyi

2016. jan. 5. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:

"A diszlexia meg igen is létezik"

Persze, de azoknak aki diszlexiásnak tartják magukat kb. az öt százaléka szenved a tényleges betegségben, a többi csak nem tanult meg olvasni.

És igen, elolvastam a kérdést, és csak azt látom benne, hoyg egyszerűen nem akarsz dolgozni, mert mindig találsz valami kifogást. Ez ezért nem jó, az azért, ha beszélni kell valakivel azért, ha látsz másik embert, azért. Kifogások.

2016. jan. 5. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Most nem célozgatás kép,tisztelet a kivételnek, de kb a mai Nők 70% is olyan hogy már egészen gyerekkoruktól kezdve Csodaországban élnek, mert mindenki körbenyalja őket megkapnak bármit mert szépek, így ebben a hit rendszerben élnek ahol minden szép és tökéletes, és náluk vagy tud valaki vagy nem, vagy fekete vagy fehér. és nem ismerik azt a fogalmat hogy valaki más, mert minden perfect kell hogy legyen az ő világukba, ezért nem is tudják kezelni az ilyet, vagy lenézik vagy nem foglalkoznak vele vagy elvárják ugyanazt.

amúgy meg, csak gondolj bele abba mondjuk, h van olyan dolgod bajod gondod képességzavar, akármi, ami hátráltat, ami miatt már gyerekkorba kiközösitettek lenéztek, gúnyt űztek, évekig ezt táplálták beléd, már akkor teljesen leépítették az önértékelést, így nőttél fől, nem csoda ha már nincs kedved senkihez meg semmihez,elvesztetted a fonalat és nem találod a helyed, mert tudod ha valamit próbálnál csak ugyanazt kapnád vissza..abból meg már nem kell. Ez nem lustaság, nem kifogás, csak sokan azt hiszik, mert nem látnak bele az ember fejébe

2016. jan. 5. 13:37
 8/9 anonim válasza:
Menj el valami gyarba dolgozni vagy epitkezesre segedmunkasnak vagy mosogatni, sirva fogsz konyorogni a vagyonori allasodert!
2016. jan. 7. 21:38
 9/9 A kérdező kommentje:
hmm hát igen erősen gondolkozom rajta... csak volt már tapasztalatom, nem is ezt akarom életem végéig, eléggé kitud készíteni mentálisan meg fizikailag hosszabb távon, de jelenleg most tényleg nincs más, kénytelen leszek visszamenni, maximum még 1 évre
2016. jan. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!