Ti is voltatok úgy, hogy egy kislány annyira aranyos, hogy nem megsimogatnád, hanem inkább megvernéd?
van egy 9 éves kislány, tényleg rajzolni se lehetne jobbat olyan aranyos, igazi kislány, de elfog egy érzés hogy inkább megverném, megráncigálnám...
Olyankor elgondolkodok, miért lehet ez...
volt olyan, hogy belecsíptem többször, tiszta erőből a kis arcába és szorítottam, és néztem ahogy kezd könnyezni és sírni.
Olyankor meg is vertem volna, de tudtam, hogy ezt nem csinálhatom, mert ez nem normális, ez se amit csinálok.
Normális vagy? Mit bántod a gyereket? A szülei helyében téged vernélek meg jól, ha még egyszer belecsípnél.
Amúgy nem, nem éreztem még ilyet. Normális ember nem érez ilyet.
Ne menj a közelébe! Milyen ismerősöd neked, hogy kerülsz hozzá olyan közel, hogy ezt megtedd vele és a szülei nem ütnek meg???
Ha az én gyerekemmel csinálnád, adnék rá emlékeztetőt, hogy ne tudd többet bántani. Remélem, hogy kamuzol.
2 lehetőség van:
1. unatkozó kamuzó hülyegyerek vagy
2. pszichopata
Azért van ez, mert az agyadnak ugyanazon a területén található az aranyos dolgok iránti "jajjdecuki", illetve az agresszió érzete. Ettől van a bizonyos "olyan aranyos, hogy mindjárt megfojton" érzés.
Ettől még nem normális, hogy így bántod szegény kislányt. Mit szólnál, ha valaki téged is cukinak találna, és az arcodat nyúzná?? A lány szüleinek helyében én is megcsipkedném az arcod- jó erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!