Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is voltatok úgy, hogy egy...

Ti is voltatok úgy, hogy egy kislány annyira aranyos, hogy nem megsimogatnád, hanem inkább megvernéd?

Figyelt kérdés

van egy 9 éves kislány, tényleg rajzolni se lehetne jobbat olyan aranyos, igazi kislány, de elfog egy érzés hogy inkább megverném, megráncigálnám...

Olyankor elgondolkodok, miért lehet ez...

2015. dec. 30. 14:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

volt olyan, hogy belecsíptem többször, tiszta erőből a kis arcába és szorítottam, és néztem ahogy kezd könnyezni és sírni.

Olyankor meg is vertem volna, de tudtam, hogy ezt nem csinálhatom, mert ez nem normális, ez se amit csinálok.

2015. dec. 30. 15:03
 12/27 A kérdező kommentje:
ilyenkor, ezek után magamhoz öleltem és vigasztaltam ,hogy ne sírjon, olyan aranyos volt ! miután lenyugodott, újból kezdtem vele ezeket a dolgokat és újból sírt, én meg újból vigasztalgattam...
2015. dec. 30. 15:08
 13/27 anonim ***** válasza:
95%

Normális vagy? Mit bántod a gyereket? A szülei helyében téged vernélek meg jól, ha még egyszer belecsípnél.

Amúgy nem, nem éreztem még ilyet. Normális ember nem érez ilyet.

2015. dec. 30. 15:08
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Ne menj a közelébe! Milyen ismerősöd neked, hogy kerülsz hozzá olyan közel, hogy ezt megtedd vele és a szülei nem ütnek meg???

Ha az én gyerekemmel csinálnád, adnék rá emlékeztetőt, hogy ne tudd többet bántani. Remélem, hogy kamuzol.

2015. dec. 30. 15:09
 15/27 A kérdező kommentje:
az is nagyon tetszett benne, hogy rettentően gátlásos volt, szerény, tisztelet tudó, de ez párosult azzal ,hogy gyerekes is volt. Mellette meg eszméletlen aranyos kislány.
2015. dec. 30. 15:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van:

1. unatkozó kamuzó hülyegyerek vagy

2. pszichopata

2015. dec. 30. 15:28
 17/27 anonim válasza:
78%

Azért van ez, mert az agyadnak ugyanazon a területén található az aranyos dolgok iránti "jajjdecuki", illetve az agresszió érzete. Ettől van a bizonyos "olyan aranyos, hogy mindjárt megfojton" érzés.

Ettől még nem normális, hogy így bántod szegény kislányt. Mit szólnál, ha valaki téged is cukinak találna, és az arcodat nyúzná?? A lány szüleinek helyében én is megcsipkedném az arcod- jó erősen.

2015. dec. 30. 22:43
 18/27 A kérdező kommentje:
olyat is csináltam vele, hogy a lelkére beszéltem...próbáltam lelkileg megtörni, hogy sírjon, de ez nem annyira vállt be, csak nagyon szomorú lett, mikor már kezdett könnyezni addigra már mennie kellett...szóval úgy kellett csinálnom, hogy nagyon erősen több alkalommal belecsíptem az arcába és szorítottam ahogy csak tudtam. Olyan kis aranyos volt
2015. dec. 31. 00:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére ebben a kategóriában a kutya sem fogja olvasni, csak azok, akik már válaszoltak. Én törlöm a listáról. További jó szórakozást.
2015. dec. 31. 00:27
 20/27 A kérdező kommentje:
ez nem szórakozás
2015. dec. 31. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!