Valaki segitsen?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok es ugy erzem (kis tulzassal) kezdek beleorulni az eltembe...

elgge sulyos csaladi problemak

Fogyatkozo baratok(fiuk nagy reszt belemszeretnek es a kegtobb baratom fiu)

Iszonyat nehez elit suli

Alvaszavar

Stb..

Ugy kezdodik a lenyeg hogy iden valtottam sulit es nagy bolcsen osszejottem egy osztalytarsammal akivel par honap utan szakitottam.Azota megtetszett meg egy fiu csakhogy nem neznenek minket tul jo szemmel

Tobb okot mondtak nekem,egyik hogy a fiu furcsa,hogy kulsoleg nagyon nem egy szinten vagyunk,meg tenyleg az osztamytarsam utan ez nem biztos hogy bolcs lenne es azok a fiuk is nagyon csunyan neznenek ram akiket iden visszautasitottam es mivel csak az osztalyban van 3 ilyen ezert tenyleg iszonyat meggyulolnenek es meg az osztalyomba is belerontanek

Csakhogy en meg mar visszajeleztem neki hogy tetszik nekem es ezek utan ez igy irdatlan taplosag lenne...

De megis jol atgondolva tenyleg amig ennyire rosszul vagyok nem kene olyan dolgokba belemennem amiknek azert van felelossege.

Mit mondjak neki?

Mi lenne olyan indok amit megertene es nem bantanam meg iszonyatosan?

Aki belem akar rugni, ne tegye mert igy is epp elegge utalom magamat..

2015. dec. 28. 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Az igazat, hogy alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra és másokra irányítják az életed. Nem tudod megvédeni magad. És még gondolkodsz, hogy nyílt kapcsolatban, bigámiában szeretnél élni vagy vársz, amíg találnak neked pasit.

Nem akartam beléd rúgni. Csak gondolkodj el rajta.

2015. dec. 28. 01:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem te ennél jobb vagy, hogy mások határozzák meg az életedet. Ha nem akarsz a fiúval lenni, akkor meg az igazat mondjad meg neki. Akármit, csak az igazat. Hogy most nem megy...A lényeg, hogy ne bánd meg, amit teszel. És vállald.
2015. dec. 28. 01:40
 3/3 anonim ***** válasza:
és itt is itt a Luci :D
2015. dec. 29. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!