Hogyan tudnék leszokni a játékokról?
Mikor munka után haza érek, 2 órát a gép előtt töltök és játszok. Amint végzek és kikapcsolom úgy érzem, hogy azt a 2 órát haszontalanul töltöttem. Ilyen tekintetben szeretnék megváltozni. Valami tanácsot tudtok adni?
26/F
Nos, én úgy vagyok vele, hogyha az a hobbid, akkor ne sajnáld rá az időt.
Vannak hobbik, amelyekben lehet fejlődni, és vannak hobbik amelyekben nem/nagyon-nagyon nehezen. Ilyen a játék is. Nagyon profinak kell lenned ahhoz, hogy e-sportolónak menj. Míg például a videózás, mint nekem, teljesen kikapcsol, és van is benne hová fejlődni.
De ha te megnyugszol a játéktól, akkor nyugodtan. Én speciel ha felb*sz vki, leülök egy LOL/GTA V játékra fülessel a fülemen, és máris sokkal jobban érzem magan.
Örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel.
Már hónapok óta a Wargame: Red Dragon szippantott be... Mondjuk a logikám ezzel biztos jobban fejlődik mint egy fps játékkal.
Régen én is nagy gamer voltam
De egyszer wow közben amíg töltőt az ablakon keresztül néztem a nyári naplementét .És valahogy arra gondoltam hogy mit is csinálok én egyáltalán ?
Rájöttem hogy a sok játékkal töltött idő hamis .Mert hiába vagy a rangsor elején hiába van legendás felszerelésed ez mind hamis .Még ha a játék világ istene is lennél nem érne semmit .Ezek csak számok és betűk a valós életben semmi nem fog váltózni. Minél erősebb vagy a játékban annál gyengébb a valóságban .
Azóta utálom a játékokat
Jelentkezz ki amíg tudsz sokan már nem képesek rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!