Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért elítélendő, ha egy nő...

Miért elítélendő, ha egy nő nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Eddig két munkahelyem volt, mindkettőt imádtam, holott a másodikon nagyon sokat kellett dolgozni, 7 nap egyhuzamban, napi 9 órák és hasonló.

Most épp nincs munkám, és élvezem, hogy végre van időm magamra, nem csak alszom és dolgozom, legszívesebben nem is keresnék munkát. Viszont az anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy 1-2 hétnél tovább legyek munkanélküli, így el kell vállalnom mindent, ha tetszik, ha nem, és ez nagyon zavar. (Tudom, időközben kereshetek tovább, és válthatok, de akkor is)

Illetve mivel bármit dolgozik is, csak annyit keresek, hogy kifizetem a számlákat, biztosítok némi ételt, és el is fogyott a fizetésem. Eddig legalább szerettem, amit csinálok.

Sok nő ismerősöm nem dolgozik.

Akkor miért elítélendő, ha én sem szeretnék?

2015. dec. 10. 13:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Mert bármi történhet és akkor ott marad kereset nélkül.

Kövezzetek meg, de én sem szeretek dolgozni. Sajnos voltam anno olyan mulya, hogy szülői rábeszélésre olyan szakmát választottam, amihez egyrészt síkhülye vagyok eleve, utálom is, másrészt naprakésznek kellene lenni, én meg már sok-sok éve nem vagyok az. Már a kezdetektől nem tudtam elhelyezkedni, mert itt nagyon nagy a verseny mindenben, kevés a munkahely. Ezért gyárba mentem dolgozni, aztán ahogy telt az idő, már nem sok esélyem maradt semmi jobbra, most is hol van munkám, hol nincs, de ha van is, maximum gyári munka jut (a közelben az is nehezen, már az ország másik végében keresgélek).

Na, de valamit muszáj csinálni, mert enni kell, a számlákat fizetni kell, stb.

Nekem is nagyon jó lenne, ha valaki a két szép szememért eltartana, de mi lenne akkor, ha azzal a valakivel valami történne, vagy egyszer csak meggondolná magát? Mert az élet nem olyan, mint a mesékben.

2015. dec. 10. 14:22
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Engem kifejezetten zavarna, nem töltené ki az életem, ha nem dolgozhatnék, persze más kérdés, hogy éppen mit. Én már végeztem fizikai és szellemi munkát is, mindkettőnek megvan a nekem tetsző oldala. Csináltam már nagyon robotmelót, meg szakmait is (szeretem a szakmámat). Ha találsz valamit, amit szeretsz csinálni, és jó is tudsz lenni benne, azt élvezed munkában is.
2015. dec. 10. 14:22
 13/22 anonim válasza:
10%
Én napi 4-5 órát dolgozom és az éves bevételem majdnem 9 számjegyü. Én eltartanálak szívesen mert meg se kottyanna de akkor se tudnál magaddal foglalkozni annyit mivel cserébe elvárnám h azért a házimunkát csináld meg.
2015. dec. 10. 14:24
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
"Sajnos voltam anno olyan mulya, hogy szülői rábeszélésre olyan szakmát választottam, amihez egyrészt síkhülye vagyok eleve, utálom is" - Az én szüleimnél is nagy volt az ellenkezés a szakmaválasztásommal kapcsolatban, de makacsabb voltam, hogy rájuk hallgassak, így olyat tanultam, amit szeretek, és igaz, hogy többnyire férfiak űzik, így nagy harcom volt, de most, hogy végre elismernek (a férfikollégák is), piszok jó érzés és nagyon élvezem.
2015. dec. 10. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
"Én napi 4-5 órát dolgozom és az éves bevételem majdnem 9 számjegyü." - Mesélj, hogy csinálod?... :-)
2015. dec. 10. 14:25
 16/22 anonim ***** válasza:
56%
persze közel 100 milla az éves bevételed, hogyne persze
2015. dec. 10. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Ki tudja? :-)

[link]

2015. dec. 10. 14:58
 18/22 anonim ***** válasza:
És ha egy férfi nem akar?
2015. dec. 11. 02:53
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
állítólag a pénzért szexelés egyes nőknél az élvezet fokozása... te is tedd azt :D szexelsz és még rohadt jól keresel
2015. dec. 11. 13:03
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Ezért halnak meg korán az emberek a túlhajszoltság, belefásultság, depresszió és hogy nem foglalkozik az ember magával és a pihenéssel eleget. Nem csak enni kell, a lelket is ápolni kell.

Miért baj az, ha kényelmesen akar élni? Nem ez mindenki álma? Nem ezért hajszoljátok ti is túl magatokat? A kényelemért? Hogy legyen elég pénz mindenre? Miért van az, hogy aki gazdagnak születik az kényelemben hal meg 90 évesen, míg a magamféle jó ha 55 évesen nem halok bele a munkámba?

2015. dec. 11. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!