Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok egyedül,...

Miért nem tudok egyedül, ruhát, cipőt vásárolni?

Figyelt kérdés

Élelmiszer vásárlással nincsenek gondjaim, de nem tudok egyedül ruhákat vásárolni és van mikor akkor se mikor van mellettem valaki.

Ma is elmentem, mert akartam volna egy új pulóvert, farmert, táskát venni, de üres kézzel jöttem haza, mert gyakran nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem meg. Nekem mindig kell egy megerősítés, hogy jó e rám valami. Már régóta szeretnék venni már egy új farmert, de van mikor a magas ára miatt, van mikor nem tudok dönteni és van mikor a próbafülkében nem jó rám vagy jó, de nem tudom, hogy megvegyem e.

Mostanában nem tudok a barátaimmal vásárolni, mert nem nagyon érnek rá, ezért kénytelen vagyok egyedül vásárolni. Élelmiszer, könyvek meg egyéb dolgokkal nincsenek bajaim, de a ruhák terén van mikor egyedül se tudok dönteni. Amúgy egy 25 éves srác vagyok és nem tudom mennyire fura ez az én koromban.

2015. dec. 5. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány?
2015. dec. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!