Miért van az, hogy nem röhögök a napisz. Ron?
Én sem mindig. Sőt! Úgy érzem, hogy átlagembereket aláznak meg, akiknek a képein sokszor nincs semmi kivetni való! Csak áláirnak valami hülye kommentet, és attól már azt várják, hogy mindenki nevetni fog rajta!
Van néhány extrém fazon, aki tényleg megérdemli, hogy fent legyen a napixaron, de ők ezt direkt csinálták azzal, hogy hülye képeket töltöttek fel magukról a az iwiw-re vagy a myvip-re. Őket nem sajnálom.
Az is undoritó, hogy egy-két lány barátja feltette a közös szexvideóikat, ahol persze csak a lány arca látszik... :S Pofátlanság hogy még kérésre sem veszik le a képeket, és viccet csinálnak az emailekből is!
Azthittem velem van a baj,ha nem nevetek ezeken,de úgylátszik nem.:)
Szerintem megalázó,ha valakit oda feltesznek,méghozzá olyan embereket is,akiknek semmi extra nincs a képükben :S...
Szerintem a szerkesztők valami szerencsétlenek,másképp nem csináltak volna egy ilyen megalázó oldalt...csak ők ettől jobban érzik magukat.
Csak en azt nem értem,hogy ha már 1x mutatta a fókuszban is a napisz.rt akkor,hogy nem tiltották le?vagy mi volt annak a haszna h ott mutogatták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!