Mennyi az átlag IQ 14 éves korban?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 10:52
11/19 anonim válasza:
nekem 111 volt 11 éves koromba, most meg nem tudom:D
12/19 anonim válasza:
Paul Cooijmans jó cikkeket írt arról, hogy mennyi IQ-val mit kezdhetünk.
13/19 Lala a lamantin válasza:
nekem 14 évesen 128(egyébként ez átlag feletti, magas...a végén ad adatokat is...)...
ezzel mértem: [link]
14/19 anonim válasza:
Már írtam egyszer ide, most már 14 éves vagyok, és megcsináltam azt a tesztet, amit az utolsó linkelt, és aszerint az IQ-m 134. :D Örülnék én neki... :D
15/19 A kérdező kommentje:
Érdekes egy teszt... Hogy én 150-es IQ-val? Be is b*szna. :D
2012. máj. 25. 22:38
16/19 anonim válasza:
Engem meg 155-nek hozott ki.:D Abszurd.
17/19 A kérdező kommentje:
Ugye... Ennyire megbízhatók ezek a netes "tesztek".
2012. jún. 26. 21:27
18/19 anonim válasza:
B*sszameg! :"D
Kedvet kaptam egy ilyen teszt kitöltéséhez, és közölte velem, hogy kevesebb mint 70 IQ-val rendelkezem.
Szerintem elmegyek egy pszichológushoz >_<"
Vicc amúgy, hogy kisiskolás korom óta azt mondják, hogy túlságosan értelmes vagyok. :\
19/19 anonim válasza:
A Mensa-féle próbateszt mindaddig ilyen eredményt fog kihozni, míg 16 évnél fiatalabb vagy és a valós korodat adod meg, mielőtt belefogsz. Szóval vagy kamukor (és pontatlan értékelés) vagy türelem, választhatsz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!